Behind The Scenes @ Nothing Like Home
Gratis
Behind The Scenes @ Nothing Like Home

Behind The Scenes @ Nothing Like Home

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens een live fotoshoot ben je achter de schermen bij interior designer Ingrid van der Veen en fotograaf Ron Greve. Dutch design en unieke vondsten geven elkaar meerwaarde door hoe ze gecombineerd worden en krijgen zo een nieuwe betekenis. In een decor met veel kleur, design, (zelfgemaakte) objecten en licht worden bijzondere settings gecreëerd en vastgelegd.

Designproducten en -interieurs worden in de media vaak gelikt aangeboden omdat ze helemaal ‘af’ zijn. Wij leggen het trial and error proces bloot door te tonen welke ingrediënten je kunt gebruiken en hoe deze het eindresultaat beïnvloeden. Wat gebeurt er als je iets weglaat of toevoegt? Welk nieuw verhaal vertelt dit? En in welke (kleur-) verhoudingen werkt iets wel of niet?

Voor dit project werkt het duo samen met lokale kringlopen, Dutch Designers en bestaande interieurmerken.

Naast de live fotoshoot kunnen bezoekers een QUICK SCAN krijgen voor hun interieur. Dit gebeurt op basis van een foto van hun interieur en kan voor zowel particulier als bedrijven zijn. Er wordt gekeken naar sfeer en kleur. Neem dus vooral een foto mee!

Ingrid van der Veen werkt vanuit haar eigen studio als product- en interieurontwerper en als art director voor fotoshoots en film- en televisie. Ze creëert belevingswerelden en de basis hierbij is voor haar kleur, compositie en balans. Ze kiest hierin graag haar eigen pad, los van trends. Ze combineert design met getransformeerde bestaande meubels. Ook voegt ze eigen gemaakte objecten toe, waardoor bijzondere sferen ontstaan. “Ik zie de ruimtes als een canvas. Ik schilder met kleur en objecten en boetseer een compositie, net zolang tot de ruimte de ziel en karakter krijgt die ik voor ogen heb.”

Wanneer:
Za 22 oktober van 10.30 – 17.00 uur
Zo 23 oktober van 13.30 – 17.00 uur
Donderdag 27 oktober van 10.30 – 17.00 uur
Vrijdag 28 oktober van 10.30 – 21.00 uur
Zaterdag 29 oktober van 10.30 – 17.00 uur
Zondag 30 oktober van 13.30 – 17.00 uur 

Aanmelden niet nodig.  

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen