€ 49,61

Being Agile FUNdation Workshop - Speciale editie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

aNNastede

Haagweg 1

4814 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de ochtend van woensdag 10 oktober 2018 is, voorafgaande aan het Heartbeat 2B event, de speciale Being Agile FUNdation Workshop. Onze Being Agile FUNdation Workshop richt zich op de menselijke (Human Being) kant van Agile. Vanuit onze jarenlange ervaring en het Klavertje-4 groeimodel weten we dat de mens maakt het verschil in de Agile Transitie en dat de echte waarde creatie binnen de organisatie daar begint. Ga nu met ons op reis naar de Being Agile kant van Business Agility en vergroot je eigen Adaptiviteit.

Tijdens deze workshop krijg je ideeën over wat mensen drijven en hoe zij in beweging komen. We gaan samen aan de slag met soft skills rondom mensen motiveren, nieuwe energie geven en in de Flow komen. We nemen je mee in het ontwikkelen van je eigen Adaptability Quotiënt (AQ), naast de IQ en EQ. Dit levert toegevoegde waarde aan je eigen Continuous Personal Empowerment en Mindset om zo beter individuen, teams en de organisatie mee te nemen en te (bege)leiden in de transitie.

Na het volgen van onze Being Agile FUNdation Workshop heb je handvatten om je eigen Begeleidings-, Beïnvloedings- & Coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen en je impact te vergroten. Het draagt bij om de persoonlijke Transformatie te maken van Doing Agile naar Being Agile, om vervolgens anderen ook mee te nemen door deze transformatie. Je hebt nieuwe ideeën om stappen te zetten in het in beweging zetten van individuen en groepen met daarbij de mens centraal.

De kosten voor een ticket: € 41,- euro (excl. BTW) per persoon. De workshop is in de speciale ruimte in de aNNastede en duurt van 10.00 tot 13.00 uur.

De opbrengsten (excl. servicekosten) van de speciale Being Agile FUNdation Workshop gaan mee in onze Heartbeat 2B actie voor de Hartstichting.

Heartbeat 2B

Het Heartbeat 2B event is geïnitieerd om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde, mensgerichte en waardevolle verbonden maatschappij. De kennis en kunde die we bij onze klanten en hun netwerk zien is enorm inspirerend en daar laten we je graag in meedelen! De dag zal je een rijk perspectief geven op hoe ook jij jezelf en je hart kan openstellen en op deze manier kan leven en werken. Je aanwezigheid zal sowieso een positief effect hebben op je ontwikkeling.

Wij streven naar Leven, Werken en Zijn vanuit verbinding. Samen een betere wereld creëren waar iedereen op allerlei manieren verbinding heeft, met jezelf, anderen en met de wereld om je heen. En op die manier dichter bij elkaar komen. Dit is de basis van ons ZIJN, goed draaiende teams en succesvolle organisaties.

Tickets voor dit Free of Charge event vind je hier: https://heartbeat2b.eventbrite.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

aNNastede

Haagweg 1

4814 GA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen