€ 482,79

Being Agile FUNdation Workshop - We visit you!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Locatie en datum in afstemming bepalen

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Al geruime tijd bezig met (Scaling) Agile en toch het gevoel dat je meer waarde kan creëren!?! Het idee dat Agile de methode is die het verschil gaat maken in je organisatie?

Onze Being Agile FUNdation Workshop richt zich op de menselijke (Human Being) kant van Agile. Vanuit onze jarenlange ervaring en het Klavertje-4 groeimodel weten we dat de mens maakt het verschil in de Agile Transitie en dat de echte waarde creatie binnen de organisatie daar begint. Ga nu met ons op reis naar de Being Agile kant van Business Agility en vergroot je eigen Adaptiviteit.

Tijdens deze workshop krijg je ideeën over wat mensen drijven en hoe zij in beweging komen. We gaan samen aan de slag met soft skills rondom mensen motiveren, nieuwe energie geven en in de Flow komen. We nemen je mee in het ontwikkelen van je eigen Adaptability Quotiënt (AQ), naast de IQ en EQ. Dit levert toegevoegde waarde aan je eigen Continuous Personal Empowerment en Mindset om zo beter individuen, teams en de organisatie mee te nemen en te (bege)leiden in de transitie.

“Logic will get you from A to B; imagination will get you everywhere.” – Albert Einstein

Na het volgen van onze Being Agile FUNdation Workshop heb je handvatten om je eigen Begeleidings-, Beïnvloedings- & Coachingsvaardigheden verder te ontwikkelen en je impact te vergroten. Het draagt bij om de persoonlijke Transformatie te maken van Doing Agile naar Being Agile, om vervolgens anderen ook mee te nemen door deze transformatie. Je hebt nieuwe ideeën om stappen te zetten in het in beweging zetten van individuen en groepen met daarbij de mens centraal.

Deze workshop is uitermate geschikt voor faciliterende leiders: (programma) managers, projectleiders en teamleiders in transitie en ook Agile Coaches, Release Train Engineers (RTE) en (Chief) Scrum Masters. Eigenlijk voor iedereen die meer uit zichzelf en zijn teams wil halen.

Details Being Agile FUNdation Workshop

Tijdens de SUMMER FUNspiration sessies geven we van onze verschillende workshops een halve dag variant aan bedrijven om tijdens de zomer extra inspiratie en FUN te creëren. Dit jaar staan onze zomer activiteiten in het teken van Heartbeat 2B op woensdag 10 oktober 2018. De opbrengsten van zowel onze Summerschool initiatieven en de dag zelf worden gedoneerd aan de Hartstichting, ons goede doel van 2018.

Het aantal deelnemers tijdens de workshop ligt tussen de 6 en 15 personen en worden op jullie eigen locatie verzorgd. Wees er snel bij want er zijn slechts 5 stuks per workshop beschikbaar.

De kosten voor de bovenstaande workshops tijdens de SUMMER FUNspiration zijn € 399,- (excl. BTW) per workshop.

Heartbeat 2B – in actie voor de Hartstichting

De volledige opbrengst van de workshops (excl. servicekosten) wordt gedoneerd aan onze actie voor de Hartstichting. Dit doen wij ter voorbereiding en promotie van het Heartbeat 2B event op woensdag 10 oktober 2018. Meer informatie: https://heartbeat2b.eventbrite.nl

Aanvullende informatie NNagility SUMMER FUNspiration sessies

Ga deze zomer samen met ons aan de slag tijdens één van onze FUNspiration sessies. Doe kennis op van Agile en Scaling Agile om dit in te zetten om jouw organisatie te helpen door de Digitale Transformatie. Leer hoe jij met jouw eigen team(s) kan verbeteren en vernieuwen om deze echt zelf-organiserend te maken.

Tijdens alle FUNspiration sessies maak je kennis met de uitzonderlijke en zeer effectieve aanpak van NNagility. Vanuit het Klavertje-4 model hanteren wij de versterkende mix van Being Agile (Agile Zijn) en Doing Agile (Agile Doen) om jouw eigen WoW-factor te ontdekken en Agile in je organisatie te schalen. Gedurende sessies ga je deze kracht ervaren en krijg je ideeën waarvan jouw hart sneller gaat kloppen.

Wij hanteren de innovatieve variant van het 70:20:10 model om (organisatie) eigen interne High Performance Teams te creëren. Het doel is om zo goed mogelijk in de flow te komen en vervolgens zelf de transitie te begeleiden. Op die manier levert dit een positieve bijdrage in de richting van een High Performance Organisatie (HPO).

In ons werk combineren we traditionele spelelementen zoals kaart- en bordspelen met zeer geavanceerde gaming technologie om benodigde energie en beweging te creëren. Dit is ook de reden waarom we in al onze workshops het Learning by Playing principe hanteren. Samen gaan we spelenderwijs aan de slag met verschillende FUN onderdelen en laten we je kennismaken met Knowingo om je makkelijker en beter te laten leren. Op deze manier blijft ook de opgedane kennis beter hangen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Locatie en datum in afstemming bepalen

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen