Gratis

Bekendmaking winnaars SPARK Challenge 'Close the Loop'

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SPARK Makers Zone

15 Paardskerkhofweg

5223 AJ 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De spanning is om te snijden... welk beste ideeën winnen er en wie gaan er met de prijzenpot vandoor?

Over dit evenement

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in de laatste uren van de SPARK Challenge Day. De hele dag werken de geselecteerde deelnemers aan hun productidee, hun prototype en business-model.

Vanaf 16.30 uur is het tijd om de plannen te presenteren aan de jury. Deze wordt gevormd door Esther Donders (tot voor kort directeur procurement van Heijmans en vanaf 1 december associate partner bij Boer & Croon), Harmen van Heist (medeoprichter Rural Spark) en Gijs Derks (innovatiemanager Van Wijnen).

SPARK Challenge kent meerdere winnaars, zodat meerdere ideeën de kans krijgen om tot wasdom te groeien. De jury kiest per challenge thema een winnaar en daarnaast wordt er een publieksprijs uitgedeeld. De winnaar van de challenge (team of individueel) ontvangt een geldbedrag en de begeleiding om het idee of product door te ontwikkelen in samenwerking met het SOLIDWORKS-startup programma en SPARK Makers Zone. De publieksprijs zijn milieuvriendelijke Solar rugzakken van Fluid, aangeboden door Dassault Systèmes.

Inloop is vanaf 16.00 uur en de presentaties starten om 16.30 uur. Tijdens het juryberaad start de borrel voor jou als bezoeker, waarna rond 18.00 uur de prijsuitreiking begint. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en sluiten we de Challenge Day rond 19.00 uur af.

We hopen je te verwelkomen en met jou als ondernemer te proosten op nieuw talent en circulaire ideeën!


		Afbeelding van Bekendmaking winnaars SPARK Challenge 'Close the Loop'
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SPARK Makers Zone

15 Paardskerkhofweg

5223 AJ 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator SPARK Makers Zone

Organisator van Bekendmaking winnaars SPARK Challenge 'Close the Loop'

SPARK Makers Zone verkleint zo de afstand tussen idee en werkelijkheid, stimuleert ongemerkt leren, helpt je talent te ontwikkelen en creëert perspectief voor velen. Dat is onze drive. Dat doen we omdat het broodnodig is om complexe uitdagingen te tackelen, vernieuwing echt van de grond te krijgen, tastbaar te maken, ongezien talent de kans te geven en het ‘maken’ blijvend aan ons DNA te koppelen.

De Makers Zone is ruim 1.000 vierkante meter en kent verschillende werkplaatsen, werkbanken en een unieke mix van machines. Hier kun je echt alles maken. En krijg je de ruimte!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen