Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Inspiratie en netwerken onder genot van een heerlijk ontbijt!

Over dit evenement

Woensdag 26 februari 2020 is er weer een Ondernemersontbijt bij Makro Delft, van 8.00 tot 9.30 uur. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt, kom in gesprek met andere ondernemers en vervolg je dag daarna geïnspireerd en met nieuwe contacten en ideeën.

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van:

Belastingtips 2020

We hebben er allemaal mee te maken. Ook in 2020 zijn er weer belastingwijzigingen die jou als ondernemer aangaan. Bekende wijzigingen zijn tariefverlagingen (voordeel) waartegenover echter beperking van vele bekende aftrekposten staan (nadeel). Ook is er veel te doen over de box 3 heffing die mogelijk in strijd is met (Europese) regelgeving. Waar moet je in 2020 op letten en wat moet je doen? Na deze bijeenkomst ben je weer op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Erik van der Kooi is belastingadviseur bij Ruitenburg Adviseurs en Accountants, een van de bekendste en grootste kantoren in de regio. Naast zijn eigen MKB ondernemerspraktijk is Erik gespecialiseerd estate planner en internationaal adviseur. Hij is tevens actief in de fiscale vakgroep van Ruitenburg en verzorgd met regelmaat presentaties en trainingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen