€ 99

Beleef Muziek Workshop - 31 oktober 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oostendorp Muziek

Stationsweg 1

8091 AA Wezep

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ook in het najaar van 2017 gaan wij verder met de Improvisatie Workshops “Beleef Muziek” door Menno Beijer! Menno is o.a. bekend van het Youtubekanaal van Oostendorp Muziek. Menno improviseert in al deze productvideo’s op digitale piano’s, keyboards en synthesizers. Improviseren met stijlen, geluiden en sferen. Iedereen heeft dit in zich, op zijn eigen niveau. Laat u uitdagen tijdens deze workshops, en wellicht smaakt het naar meer…

Hoe ziet de workshop er uit?
Een workshop bestaat uit één avond. De duur is ca 140 minuten en wordt gegeven in de showroom van Oostendorp Muziek. Per avond gaan we aan de slag met 1 groep van maximaal 8 personen. Dit om het exclusief te houden en een ieder muzikale ruimte en persoonlijke aandacht te geven. Er worden meerdere avonden georganiseerd en bij de samenstelling van de groepjes wordt rekening gehouden met speelniveau en aandachtsgebieden.

Tarieven
De kosten van een workshop bedragen € 99,- per persoon. In ruil daarvoor krijgt u een waardevolle schat aan speeltips mee en gaat er voor u als toetsenist een nieuwe wereld open, waarmee u nog meer plezier en muzikale vrijheid beleeft. Bovendien krijgt u als deelnemer van de workshop een exclusieve code mee om oefenstof, voorbeelden en tips op een afgeschermd Youtube kanaal te kunnen bekijken en gebruiken. Zo kunt u ook na de avond nog doorgaan met het ontwikkelen van uw eigen muziekbeleving.

Let op: het bestellen van een ticket geldt als definitieve opgave voor de workshop. Restitutie van het door u betaalde bedrag is daarom niet mogelijk.

Aanvang en ontvangst
Vanaf 19.15 uur bent u welkom voor een hapje en een drankje en zal er een kleine voorstelronde plaatsvinden, waarna het programma vanaf 19.30 uur officieel van start gaat. De winkeldeur is tot 19.00 uur gesloten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oostendorp Muziek

Stationsweg 1

8091 AA Wezep

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen