Verkoop beëindigd

Bemer Product Presentatie Dr. vanBakel

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Elzen 22

22 Elzen

5427 RC Boekel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bemer productpresentatie bij Dr. van Bakel VasculairTherapie praktijk in Boekel.

Anton van Bakel van VasculairTherapie in Boekel geeft een uitgebreide presentatie over de fysische vasculaire therapie van Bemer. In gewoon Nederlands: “verbeteren van de doorbloeding”. De therapie maakt gebruik van een techniek die mensen ook gewoon thuis kunnen toepassen. Geen gedoe met moeilijke apparatuur, maar wel een bijzonder geavanceerd systeem. Sommige clienten zijn ouder dan 80 en kunnen het systeem met gemak bedienen. Niet voor niets heeft Bemer daarom de Red Dot Design award gekregen. Een prestigieuze ontwerp prijs. De medisch gecertificeerde systemen van Bemer hebben 5 wereldwijde patenten en hun werking is inmiddels uitgebreid wetenschappelijk onderzocht.

Met twee maal 8 minuten per dag verbetert u zelf uw doorbloeding met 29% en wordt er 29% meer zuurstof in uw lichaam opgenomen. Dit zal een positief effect hebben op alle doorbloedingsgerelateerde aandoeningen. En dat is pakweg 80% van alle (meer dan 45.000) bij de medische wereld bekende ziektebeelden. Bent u benieuwd of de techniek succesvol bij uw klachten kan werken. Schrijf u in en kom naar de presentatie bijeenkomst op 23 Januari 2018. Het is gratis en zeer informatief. Wees er snel bij er zijn slechts 25 plaatsen. Graag via Eventbrite en onze website vasculairtherapie.nl/bemer-contact aanmelden.

Meer informatie over de Bemer Fysische Vasculaire Therapie staat in onze folder. Klik op de link onder het plaatje om het PDF bestand te downloaden.

FolderNaar Folder

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Elzen 22

22 Elzen

5427 RC Boekel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen