€ 19,95

Ben jij klaar voor de next-level? Groepsreading met Saskia Nefkens

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Sweat Series Leeuwarden

59 Emmakade

8921 AG Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoor je ziel en weet welke richting je op wilt in 2019! Voor iedereen die wil komen tot de ultieme verrijking in jezelf.

Over dit evenement

Wat ga ik doen in deze groepssessie? Ik ga je jezelf laten horen. Wel je meest wijze en diepste zelf. Je ziel. Jij hebt mij gevraagd dit aan je te vertellen. Oooeee, spannend en lekker vaag, want hoe kan ik dit nou aan jou vertellen? Het is heel simpel: het wil anders. Je wilt weten wie je nou echt bent en welke richting je nou echt op moet. En ik ga heel goed samen met je ziel. Handig, toch? Zo voor het nieuwe jaar. Warning: sta niet gek te kijken als 2019 een bijzonder jaar wordt in positief opzicht.

We zijn als mensen kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen. Daar help ik bij. Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten. Ik vertaal wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen.

Programma:Ik ga vertellen wat je ziel nou eigenlijk is. Over Liefde. Waarom we leven in een tijd als deze. En hoe we het beste in onszelf naar boven kunnen halen en daarmee tot de ultieme verrijking komen voor onszelf en de Aarde.

Ik ga ook specifiek luisteren naar wat jullie ziel, van de mensen die bij elkaar gekomen zijn, wil laten horen. Thema’s komen aan bod die voor iedereen in de groep relevant zijn op dit moment in je leven.

Tussendoor gebeurt er veel in de energie. Je gaat je ziel voelen. Om je daar bewust van te maken gebruik ik het lichaamsbewustzijn vaak als ingang.

Na afloop is er ruimte voor een paar vragen vanuit de groep. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan een één-op-één sessie, dan kun je gemakkelijk een afspraak met me maken.

Onder het genot van een kop thee en heerlijke vegan hapjes van Johannes van Leeuwarden Lounge.

Voor wie?Voor iedereen die behoefte heeft aan verrijking en duidelijkheid in zijn of haar leven. En die de magie wil gaan voelen om in lijn met je zielsmissie te leven. Voor wie dit samen met een intieme groep op een laagdrempelige manier wilt ontdekken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Sweat Series Leeuwarden

59 Emmakade

8921 AG Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen