€ 16,92

Ben Poole & Guy Smeets live at Bluesmoose Radio Limited seated Summer 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ben Poole & Guy Smeets live at Bluesmoose Radio special acoustic limited seated show - bluesmoose covid-19 summer 2020 series

Over dit evenement

BEN POOLE is een internationaal geprezen, bekroonde blues-, rock & soul-gitarist,zanger en songwriter afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Genomineerd als een van de "Beste Blues-gitaristen ”in de wereld vorig jaar (2019) naast namen als Eric Clapton, JohnMayer, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa en nog veel meer door de Amerikaanse 'Guitar World' Magazine ’Ben Poole loopt sterk voorop in de talentrijke blues / rock scene op een wereldwijde schaal.

Een inmiddels internationaal erkende tour- en opnamekunstenaar sinds het begin van zijn carrière.Ben Poole speelde op 16-jarige leeftijd in het lokale Britse bluescircuit en kreeg ook lovende kritieken van enkele van de meest bekende blues- en rockmuzikanten ter wereld zoals Jeff Beck, Gary Moore, John Mayall, Beth Hart, Kenny Wayne Shepherd, Walter Trout,Richie Kotzen en nog veel meer. Ben is sowieso geen onbekende bij Bluesmoose radio. op het eerste Bluesmoose fest in 2012 was hij al te gast. Video's daarvan zijn miljoenen malen aangeklikt.

GUY SMEETS is zonder twijfel de populairste jonge gitarist in Nederland. Hij begon te spelen op zevenjarige leeftijd en twee jaar later, na de zijn eerste keer op het podium kreeg hij echt de smaak te pakken! Guy toert momenteel met de Nederlandse bluesuperstar “AJ Plug”, evenals de gerespecteerde Nederlandse blues / rockbands “Colonel Jetski en "Phil Bee’s Freedom" evenals de in Canada geboren powerhouse-zangeres Layla Zoe. Hij is ook druk met het opnemen van zijn eigen geschreven nummers, evenals in het produceren en componeren voor andere bands en muzikanten.

Zijn bekwame gitaarspel, in combinatie met zijn gevoelige, energieke en charismatische uitstraling maakt het plaatje compleet. Guy is the brother from another mother van Ben.

We gaan weer beginnen. Klein. intiem, zittend. verplicht vooraf reserveren. 1,5 meter uit elkaar. Maar we beginnen weer. Waar we normaal de zomer zelf op vakantie waren zijn we nu thuis net zoals jullie en nemen het zoals het komt. Normaliter houden we een zomerstop maar nu beginnen de live optredens langzaam op te starten en wij starten mee op onder de naam.The limited seated covid-19 stay at home bluesmoose live recording summer 2020 sessions.

Wat we al wel kunnen verklappen is dat gaan afwijken van onze normale regeling van “de Hoed”. Door de beperkte aantal plaatsen is het zicht op de band nu ook veel beter, het heeft nog meer het karakter van een intiem huisconcert. Daarnaast weet iedereen dat met de huidige Corona crisis het voor de muzikanten een zeer slecht seizoen is. het zal in de Zaal van de Comm zijn oftewel de voormalige dansschool Verhoeven ingang pompweg 2b.

Daarom ondersteunen we ze met de ticket bijdrage. We vragen dus een entree, maar geen hoed bijdrage. U krijgt daar een een gedesinfecteerde zitplaats , met tafeltjes, goed zicht en intimiteit voor terug.

Verder verzorgen wij gewoon vanouds weer de audio en video opnames. Die u kunt terug luisteren op Bluesmoose radio en terugzien op het youtubekanaal.

Maar let op Er is een zeer beperkte toegang ivm de RIVM regels. de 19e augustus komen twee kanjers en twee grote vrienden van elkaar op bezoek. Ben Poole en Guy Smeets.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen