Gratis

Benefietworkshop Swie Yap

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vreedehuis

Riouwstraat 1

2585 GP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maak kennis met een aantal oefeningen die kunnen helpen om je leven een positieve wending te geven en innerlijke weerstanden op te heffen.

Over dit evenement

In het Vreedehuis staan ontmoetingen centraal. Tai chi- en qi gong-leraar Swie Yap is zo enthousiast over het Vreedehuis dat hij dit initiatief graag wil ondersteunen. Daarom geeft hij op 8 en 15 november twee benefietworkshops waarin hij tai chi en qi gong zal vervlechten met antroposofische inzichten.

In deze workshop maak je kennis met een aantal oefeningen die je kunnen helpen om je leven een positieve wending te geven en innerlijke weerstanden op te heffen. Het is bedoeld als een inleiding tot bewustwording van je lijf en waarnemen hoe je met je lijf reageert. “Bij tai chi en qi gong maak je heel langzame, stromende bewegingen. Het gaat om zachtheid en waakzaamheid. Door het richten van je aandacht en met een bewuste innerlijke houding tijdens deze oefeningen, laat je de chi oftewel de levensenergie stromen, “ vertelt Swie. En als je je lekker voelt, dan straal je dat ook uit naar al je lichaamscellen maar ook naar je omgeving. We beïnvloeden elkaar allemaal. Net als in de antroposofie ga je er ook hierbij van uit dat alles met alles samenhangt.”

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vreedehuis

Riouwstraat 1

2585 GP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen