€ 1.241,02

Beroepsopleiding Paralegals 2018 - Effectief communiceren

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tauro Building

Teleportboulevard

1043 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Veel paralegals en legal assistants hebben behoefte aan in de praktijk toepasbare kennis op het gebied van communicatie. Tot nu toe is het aanbod van praktische cursussen in de markt beperkt. Om die reden heeft de Stichting Beroepsopleiding Paralegals dé basisopleiding voor de corporate paralegal ontwikkeld, waarin het werk in de praktijk aan bod komt in verschillende modules.

Persoonlijke effectiviteit

Om je werk als paralegal effectief te kunnen doen is het essentieel dat je goed en gemakkelijk kan samenwerken met directe collega’s, leidinggevenden en (interne)klanten.

Je kunnen verplaatsen in de gedachtewereld van de ander is dan heel belangrijk.

In twee bijeenkomsten (dagen) reiken we daartoe praktische handvatten aan. Na het volgen van dit onderdeel ben je in staat om:

  • je kernkwaliteiten te benoemen, te onderkennen wanneer je weerstand ondervindt en effectief om te gaan met je eigen gedrag en het gedrag van een ander
  • effectiever en efficiënter met je schaarse tijd om te gaan; je krijgt een aantal tools om beter te plannen
  • betere (advies)gesprekken te hebben met je collega’s doordat je geoefend hebt met luisteren, samenvatten en doorvragen
  • Kortom, je wordt nog effectiever in de omgang met collega’s en externen

Management Drives

Tijdens deze cursus wordt er gebruik gemaakt van de Management Drives methodiek. Management Drives verbetert de performance van organisaties door de effectiviteit van de medewerkers te vergroten. Wij zijn een organisatieadviesbureau met een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken.

Doelstellingen eerder bereiken met behulp van Management Drives

Goede leiders weten dat je drijfveren van mensen niet kunt veranderen. Het bijbehorende gedrag kan wel worden ontwikkeld. Goede leiders weten ook welk leiderschap past bij de verschillende drijfveren en motiveren hun mensen dan ook op hun dominante drijfveren! Zo komen mensen in hun kracht en worden doelstellingen of noodzakelijke veranderingen in de organisatie eerder bereikt.

Management Drives helpt personen en teams bij de verbetering van de performance. Hiernaast helpen wij bij de ontwikkeling van een gemeenschappelijke visie, de vertaling daarvan naar een heldere strategie en door de mensen ‘gedragen’ plannen.

Data:

September 2018. Exacte data worden binnenkort bekend gemaakt.

Kosten

De kosten van deze module bedragen € 990,- (Exclusief BTW) inclusief cursusmateriaal en catering.

Overige informatie

De gehele cursus wordt aangeboden in het Nederlands. Alle modules worden begeleid door professionele docenten met relevante ervaring. Bij iedere module wordt een werkboek geleverd. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Anouk van Breda via avanbreda@legadex.com.

*De modules van de beroepsopleiding vinden doorgang mits het minimaal aantal deelnemers is behaald.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tauro Building

Teleportboulevard

1043 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen