Gratis

Bertolf and friends (gratis voor Vrienden van Cactus Live) word nu ook VRIE...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Muziekcafé De Cactus

Pastoriestraat 37

7551 DJ HENGELO

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zaterdag 22 juni 2019: Bertolf & Friends op het Kleinste Podium van Twente georganiseerd door Stichting Vrienden van Cactus Live. (VvCL)
Er schijnen in hoofdlijnen twee soorten muziek luisteraars te zijn: mensen die door muziek in hun stemming bevestigd willen worden en mensen die muziek gebruiken als stemmingsregulator.
In Bertolf’s nieuwe show “Soelaas” onderzoekt hij hoe dat bij hem zelf zit. Waarom schrijft hij eigenlijk liedjes? Om een gevoel te uiten of juist om iets op te lossen? Of misschien allebei? En hoe zit dat bij andere liedjesschrijvers die hij bewondert?
Na succesvolle theaterstournees over de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young met zijn band Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn eerste eigen theaterprogramma ‘Bloedlijn’ (waarin hij zich, geregisseerd door Diederik van Vleuten, ontpopte tot erg prettige verteller) keert Bertolf nu terug met een fonkelnieuw solo-album op zak.
Bertolf Lentink speelde in de band van Ilse DeLange, en z’n eigen solo-carriere explodeerde in 2008 met hitsingle “Another Day”. Hij won in 2010 een Zilveren Harp en maakte sindsdien vijf door pers en publiek erg goed ontvangen solo-albums.
In “Soelaas” speelt Bertolf naast veel songs van zijn nieuwe album ook de mooiste liedjes van z’n vorige platen en liedjes van zijn muzikale helden zoals Paul McCartney, Bob Dylan, Paul Simon, CSN&Y en Ron Sexsmith.
Daarbij probeert hij zingend, spelend en vertellend soelaas te bieden, op zoek naar de schoonheid en de troost.
Spel:
Bertolf Lentink: Gitaar en zang
Dirk Schreuders: Contrabas
Rolf Verbaant: Pedal steel, banjo
Zaterdagavond 22 juni 2019, aanvang 20.30uur
Voorverkoop €15,- Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht) €17,50

(Vrienden van Cactus Live ontvangen persoonlijk bericht over hun gratis ticket!)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Muziekcafé De Cactus

Pastoriestraat 37

7551 DJ HENGELO

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen