€ 1.250

Bescherming en het crisisproof maken van je vermogen door Elmer Hogervorst

Venster Acties en details

€ 1.250

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
LIVE Masterclass (all incl.) over de bescherming en het crisisproof maken van je vermogen in de aankomende crisis door Elmer Hogervorst.

Over dit evenement

Elmer Hogervorst (1965) is fiscaal jurist. Hij studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden.

Hij is spreker, handelt op de valutamarkten, begeleidt vermogende particulieren en schreef samen met Eric Mecking Geld, goud en zilver en Deflatie in aantocht.

Hij was onlangs nog te gast bij het populaire YouTube programma Day1 van JayJay Boske & Madelon Vos en te gast bij GoudKoorts van GoldRepublic om zijn kennis te delen met het grote publiek.

Sinds 2005 houdt Elmer lezingen over de wereldeconomie, vermogensbescherming en kuddegedrag. Ruim vóór 2008 kondigde hij een grote economische crisis aan. En ook nu waarschuwt Elmer voor een nóg grotere crisis.

Na 2008 hebben veel beleggers ontdekt dat banken om kunnen vallen en financiële markten niet alleen maar omhoog gaan. Elmer heeft zich gespecialiseerd in de bescherming van vermogen.

In samenwerking met 'finfluencer' en investeerder Janneke van den Brink van Financieel Vrije Vrouw is deze dag georganiseerd om deze belangrijke kennis te kunnen delen.

Kennis die - helemaal in deze tijd - van groot belang is om te snappen wat ons staat te wachten in de toekomst en hoe we ons hiertegen kunnen beschermen.

Een volledig verzorgde dag - incl. lunch, onbeperkt drinken en tussendoortjes - op inspirerende locatie, waarbij Elmer o.a. zal uitweiden over:

Wat er gebeurt tijdens een volgende grote(re) crisis met je vermogen als een bank in de problemen zit. Hoe je kunt voorkomen dat je vermogen wordt meegezogen in een faillissement van de bank of geraakt wordt door een “bail-in” dan wel crisisheffing van het IMF.

Voor meer informatie over de inhoud van de Masterclass, zie onderstaande afbeelding. We kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen op deze dag!

Groet,

Elmer Hogervorst | Janneke van den Brink


		Afbeelding van Bescherming en het crisisproof maken van je vermogen door Elmer Hogervorst
Delen met vrienden

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Financieel Vrije Vrouw | Elmer Hogervorst

Organisator van Bescherming en het crisisproof maken van je vermogen door Elmer Hogervorst

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen