Beslissingen - Verdiepingsworkshop horizontaal organiseren

Beslissingen - Verdiepingsworkshop horizontaal organiseren

Venster Acties en details

€ 45 – € 295

Datum en tijd

Locatie

Bord&Stift

121-2 Haarlemmerstraat

1013 EN Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Leer in deze workshop hoe je beslissingen neemt in een horizontale organisatie. Een tipje van de sluier: dat is dus niet met z'n allen...

Over dit evenement

👫 Voor wie is deze workshop?

Voor mensen die al binnen een zelfsturende organisatie werken of wanneer je de eerste stappen richting zelforganisatie aan het zetten bent. Er is plek voor 12 deelnemers, we houden het graag kleinschalig zodat er veel ruimte is voor uitwisseling.

💬 Wat zeiden deelnemers over onze eerdere workshops

"Strak georganiseerd, nuttige tips en tricks, proces van de workshop zelf was ook mooi horizontaal. Bord&Stift spreekt uit ervaring en dat merk je."
"Prettige samenkomst van een groep like-minded mensen, waarbij een eerste glimps wordt gegeven van hoe horizontaal organiseren kan werken."
"De workshop vond ik inspirerend, met name omdat het zo praktisch was. Voor mijn gevoel kan ik direct aan de slag. Ook de interactie met de andere deelnemers vond ik heel waardevol."

🏄‍♀️ Wat gaan we doen?

In deze verdiepingsworkshop gaan we aan de slag met het thema beslissingen, binnen een horizontale organisatie. Want als er geen managers/bazen zijn om de knopen door te hakken, hoe neem je dan beslissingen? Omdat wij daarin zelf ook tegen van alles aangelopen zijn, delen we graag onze ervaringen en onze structuren die we ingesteld om snelle en gedragen beslissingen te maken. Want er zijn prachtige systemen waarmee je beslissingsbevoegheden kunt afspreken en systemen waarbij je snel bezwaren op een beslissing kunt doornemen. We gaan daar in de workshop mee aan de slag en geven je concrete tools en werkvormen om mee naar te nemen naar je eigen organisatie.

🌱 Waarom zou ik meedoen aan deze workshop?

Als je geïnteresseerd bent in hoe je een horizontale organisatie kunt inrichten, of als je al in een zelfsturende organisatie werkt en tegen problemen aanloopt, kun je in deze verdiepende workshop inspiratie op doen. Je oefent ook direct met de werkvormen die we introduceren waar door je kunt kijken wat er voor jullie organisatie zou werken.

💚 En waarom is Bord&Stift eigenlijk geschikt om deze workshop te geven?

Terechte vraag! Eerlijk is eerlijk, naast Bord&Stift zijn er een hoop andere bedrijven die óók heel goede workshops geven in zelforganisatie, dus als je voor een ander kiest, no hard feelings. Waar wij goed in zijn:

  • Ons eerlijke verhaal delen, we maken het niet mooier dan het is
  • We hebben het zelf allemaal moeten uitvogelen, we kennen dus niet alleen de theorie, maar ook de weerbarstige praktijk
  • Veel aandacht voor jou als persoon in de workshop, zodat je ook echt naar huis gaat met dingen die relevant zijn voor jou

🙋 Ik wil graag een collega meenemen naar de workshop, kan dat?

Ja zeker! Dat raden we zelfs aan, dan kun je namelijk samen reflecteren op de workshop en de opgedane kennis meteen toepassen in jullie organisatie. Daarom mag je een collega meenemen voor 50% korting. Vul de code 'COLLEGA' in bij aanschaf van het tweede ticket en de korting wordt automatisch verrekend.

📅 Ik kan niet op deze datum, maar ik wil wel graag meedoen, wat nu?

Aiii jammer, we gaan je missen! Grofweg zijn er dan twee opties

  1. Check onze andere workshopdata (misschien wordt deze workshop nog een keer gegeven)
  2. We kunnen de workshop ook in-house bij jullie organisatie geven. Stuur ons een mailtje via contact@bordenstift.nl.

🍝 Een kijkje in de keuken bij Bord&Stift:

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen