Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Best of Microsoft Ignite 2018

StarTel BV

Dinsdag 29 januari 2019 van 19:00 tot 21:00 (CET)

Best of Microsoft Ignite 2018

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Best of Microsoft Ignite 2018 27 jan. 2019 Gratis  

Deel Best of Microsoft Ignite 2018

Evenementdetails

Ignite
Ieder jaar organiseert Microsoft een conferentie voor ontwikkelaars en IT-professionals. Dit jaar was het evenement van 24 t/m 28 september in Orlando Florida. Hoog op de agenda stond kunstmatige intelligentie (AI), open data en bijna vanzelfsprekend security. Voor de komende jaren heeft Microsoft weer de route aangegeven. Volop ontwikkelingen!

 
Het beste van Ignite
Ben je niet in de gelegenheid geweest om zelf naar Orlando af te reizen? Geen zorgen. StarTel organiseert op 29 januari van 19.00 tot 21.00 uur een "Best of Microsoft Ignite 2018" event waarna je weer helemaal up-to-date bent. Dit zijn de onderwerpen: Exchange & Exchange Online, Teams & Skype for Business 2019 en Identity Management.
Heb je vragen over Best of Microsoft Ignite 2018? Neem contact op met StarTel BV

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Roden
Mensingheweg 20
9301 KA Roden
Nederland

Dinsdag 29 januari 2019 van 19:00 tot 21:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

StarTel BV

StarTel is gevestigd in de J.C. Kapteyn Sterrenwacht, een unieke opleidingslocatie gelegen in de bossen van Roden (Dr.). De natuurlijke omgeving, de sfeervolle locatie, onze professionele trainers en officieel lesmateriaal zorgen ervoor dat onze trainingen een hoog opleidingsrendement hebben.

StarTel is een gerenommeerd landelijk opleidingsinstituut, gespecialiseerd in ICT-opleidingen voor academici, HBO-ers en MBO+. Goed opgeleide werknemers zorgen voor kwaliteit en continuïteit binnen het bedrijf. Het up-to-date houden van actuele kennis en praktische vaardigheden speelt daarin een grote rol. Door middel van uitgebreide opleidingsadviezen en praktijkgerichte trainingen levert StarTel een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie en van uw medewerkers.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.