Gratis

Best practices in privacy security

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hitachi Consulting

Heksekamp 31

5301 LX Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Best practices in privacy security

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat de AVG werd gepubliceerd. En nog maar een half jaar te gaan voordat ze op 25 mei volgend jaar in werking treedt.

Maar wat is er in de tussentijd gebeurd? Waar zijn organisaties tegenaan gelopen tijdens de voorbereidingen? Hoe lossen ze het op?

Het Nederlandse Chapter van (ISC)2 organiseert een sessie waarin deskundigen hun ervaringen en best practices delen op het gebied van o.a. GDPR framework, privacy by design, privacy by default. Belangrijke thema’s voor de protectie van data onder de AVG. Een must dus voor alle beveiligers van data.

Het aantal plaatsen is beperkt. Zorg dat je erbij bent.

De toegang is gratis.Agenda:

17:00 Ontvangst en registratie

18:00 Opening: chapter update en introductie van de sprekers

18:15 Benjamin Williams - Privacy Management Partners. Benjamin is jurist en heeft ruim 10 jaar ervaring in de IT-branche bij een van de meest toonaangevende netwerkbeveiligingsorganisaties, waar hij verschillende commerciële functies heeft bekleed. Benjamin is van mening dat het huidige Security & Privacy landschap vereist van organisaties om continu in staat te zijn om de vertaalslag te kunnen maken van security & privacy risico’s naar praktisch uitvoerbaar beleid teneinde de algehele security & privacy bewustwording te verhogen.

Onderwerp: volgt nog

19:00 Renato Kuiper - is security architect bij Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij werkt al ruim 30 jaar in de ICT en is de laatste 20 jaar actief als security architect. Hij ontwikkelt security en privacy architecturen voor verschillende type organisaties. Daarnaast is hij gast docent van de Haagse Hoge School en de Cyber Security Academy.

Onderwerp: Privacy by Design- een mooie kreet, maar hoe?

Met de komst van de AVG staat “Privacy by Design” genoemd als een van de belangrijkste zaken die geregeld moet worden bij de ontwikkeling van nieuwe informatiesystemen. De kreet “Privacy by Design” klinkt mooi, maar wat is dat nu? Is het toepassen van privacy principe voldoende of moet er neer gebeuren? In deze presentatie wordt vanuit de praktijk gekeken hoe “Privacy by Design” bij een grote organisatie wordt ingevoerd.

19:45 pauze

20:00 Keynote sprekers: Jorge Antunes en Sanj Juneja - Hitachi Consulting

Onderwerp: Hitachi One GDPR Framework

21:00 Afsluiting en borrelDit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

EVENT SPONSOR:Zilver Sponsor:Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hitachi Consulting

Heksekamp 31

5301 LX Zaltbommel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen