Gratis

Bestaat de oplossing voor rugpijnen, spanningen, de gevolgen van diabetes,...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio 011

Gasthuisplaats 1

2611 Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RUGPIJN, ARTROSE, REUMA, DIABETES, FYBROMYALGIE, PSORIASES, PIJN IN BENEN, HOGE BLOEDRUK, VERMOEIDHEID….

Hoe lang kent u al deze problemen? De bron van deze problemen en 80% van de 45.000 bekende ziekten is: verstoorde microcirculatie.


74% van al onze bloedvaten zijn de zogenaamde haarvaten (microvaten). De afgelopen 20 jaar is ontdekt dat daar de oorzaak van de problemen begint.Sinds 2010 is er een effectieve therapie die zorgt voor herstel van deze bloedcirculatie: PEMF (ontwikkeld door BEMER). Geschikt voor praktijk en thuisgebruik.

Kom naar onze gratis voorlichtingsavonden in Schiedam en Delft.
KIJK voor de data, tijdstippen en plaatsen op:

FACEBOOK: WILLEM GER BEMER

EVENTBRITE: Delft, Bemer - of- Schiedam, Bemer

Extra toelichting. Vanuit ervaring en passie nodigen wij u speciaal uit voor onze presentatie. Gratis en met koffie en thee/water. Rob vd Ven presenteert. (Benelux coordinator) .

Duitsland, Zwitserrland, Oostenwijk, Hongarije, etc. kennen de Bemertherapie met de laatste wetenschappelijke inzichten al 20 jaar. In Nederland bestaat het nu bijna 5 jaar. Er zijn inmiddels fysiotherapeuten, chiropractoren, behandelaars en artsen die het kennen, maar nog lang niet genoeg. Hoewel dat aan het veranderen is. Sinds de Medische certificering klasse II is behaald (Mdc) hebben zich ook cardiologen aangesloten voor hun vakgebied. The American Heart Association heeft in november 2016 de PEMF pulse verklaart tot het enige werkende signaal wat werkt op de zogenaamde vasomotie (microbloedvaten). Bemer heeft tot nu toe het einige gepatendteerde signaal waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het werkt in de vasomotie!

We leggen uit waarom, waarvoor waardoor en laten zien dat het in het lichaam werkt, d.m.v. film.

Kom naar onze 4Y Bemer presentatie. Er gaat een wereld voor u open. Kijk eventueel ook op https://4you.bemergroup.com/nlVeelgestelde vragen

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?

U hebt geen ID nodig. De leeftijdgrens om de presentatie bij te wonen is vanaf 18 jaar. Er is geen bovengrens.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

U kunt gratis of betaald parkeren in en rondom de locatie.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Ga hiervoor naar onze facebookpagina https://www.facebook.com> Willem Ger Bemer

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Dat is fijn, maar in principe is uw naam bij binnenkomst voldoende

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?

Een ticket is bedoeld als reservering omdat de plaatsen zijn beperkt. Als u niet kunt komen mag u de ticket overdragen. We doen namelijk ons uiterste beste u een professionele presentatie te geven, waarvoor Bemerpartners van ver komen om u de presentatie te geven. Het is fijn ivm reservering Koffie en thee/water dat wij weten dat u komt.

Is het een verkoop demonstratie?

Nee, dat is het niet. We laten wel de Bemer appratuur zien en desgewenst hoe het werkt. Dit is pas op het einde van de presentatie. De presentatie is een informatieavond over de materie, de ontdekkingen en toepassingen

Mag ik mensen meenemen?

Jazeker. Heel graag zelfs. U krijgt daar absoluut geen spijt van. Het is wel fijn als we dit via ticketregistratie weten

Mogen professionals uit de zorg/paramedische zorg ook komen?

Jazeker! Te meer omdat het ook uitstekend geschikt is voor die sector. Verder ontwikkeld Bemer momenteel apparatuur voor ziekenhuizen wat de komende jaren wordt gepresenteerd.

Moet ik een scholing vooraf hebben of kennis van de materie?

Nee. Het is voor iedereen geschikt om te volgen.

Waarom doen jullie dit?

Daar hebben we veel redenen voor. Hier volgen een paar

  • Vanuit intrensieke motivatie. Oftewel, eigen ervaring en doorvertellen.
  • De ervaringen zijn zo enorm positief, dat iedereen het moeten weten. Sterker nog. Met een Bemer in huis, levert het naar onze mening een uitstekende bijdrage in de beperking van de gezondheidszorgkosten.
  • Het is ook zeer geschikt voor sporters, sportblessures en topsporters, herstelvermogen en prestatievermogen. Er zijn al veel topsporters die het thuis gebruiken en on the road.
  • We vinden het fijn als anderen enthousiast worden en eventueel ook, net als wij, partner willen worden. Of mee willen doen aan de presentatieavonden. Het kan, maar is niet het vooropgezette doel.
  • De presentatie kan leiden tot interesse en aankoop. Als partners begeleiden we alle mensen daarin. Ook het bedrijf Bemer staat klaar. Echter, de avonden zijn daarvoor niet specifiek bedoeld. U kunt het ons uiteraard wel kenbaar maken. We maken dan een afspraak op basis van uw mogelijkheden.

Tags

https://4you.bemergroup.com/nl https://www.facebook.com/4youBemer/
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio 011

Gasthuisplaats 1

2611 Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen