Gratis

Betekenisvolle impact: voorbij de clicks, kaartjes en knaken

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theatrum Anatomicum in de Waag

4 Nieuwmarkt

1012 CR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
In gesprek over het meten van de maatschappelijke waarde binnen de cultuursector.

Over dit evenement

Impactmeting in het huidige culturele bestel gebeurt nog vaak via de klassieke manier. Verkochte kaartjes, bezoekers van de website of aantal publicaties in de krant. Maar vertelt dit het hele verhaal? Moeten we niet breder kijken dan dat? Hoe komen we tot een breder en toepasbaar impactbegrip dat wel de reikwijdte van maatschappelijke impact kan beschrijven?

Aan de hand van een publieksprogramma gaat Waag op onderzoek uit. Dat doen we samen met experts uit het veld van impactmeting, financiers, en andere (culturele) instellingen met praktijkvoorbeelden van impact. Gezamenlijk gaan we op zoek naar antwoord op de vraag: wat voor impact heeft mijn werk, en hoe laat ik zien wat mijn organisatie voor de samenleving betekent?

Sprekers

- Laurien Saraber (Directeur Amsterdams Fonds voor de Kunst)

- Pieter Bots (Beleidsadviseur Raad voor Cultuur)

- Sébastian Duchène (Research & development MAEX)

- Roel Schoenmakers (Oprichter Cascoland)

- Marleen Stikker (Oprichter en directeur Waag)

CoronaCheck bij Waag

Voor evenementen in de Waag, Huis de Pinto of outpost planet B, die binnen plaatsvinden, vraagt Waag om je CoronaCheck-app (de QR-code) of de geprinte QR-code, die gescand moet worden voor toegang tot het evenement. De QR-code is te verkrijgen door je vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag van minder dan 48 uur geleden in de CoronaCheck-app te uploaden (of bel de helpdesk). Een coronatest is gratis in te plannen via Testen voor Toegang.

De QR-code bestaat uit een nummer, dat na het scannen in Nederland niet geregistreerd wordt en niet aan de persoon kan worden gekoppeld.

Waag handelt hiermee naar de richtlijnen en wil een veilige omgeving zijn voor kwetsbare bezoekers. We behouden ons het recht voor om, indien daar aanleiding voor is, uitzonderingen te maken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theatrum Anatomicum in de Waag

4 Nieuwmarkt

1012 CR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Waag

Organisator van Betekenisvolle impact: voorbij de clicks, kaartjes en knaken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen