€ 120,18

Beter vindbaar in Google

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

#workmode

Boomgaardsstraat 32

3012 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoog scoren in Google, vindbaar zijn op de eerste pagina in Google! Een wens van iedere ondernemer. Google beloont je met een hogere score als je laat zien dat je een betrouwbaar mens/ betrouwbare organisatie bent.

SEO trucjes zijn dus geschiedenis.
Als jij laat zien dat je diensten, producten, content online hebt staan waarmee je antwoord geeft op Google zoekvragen kom je hoog in Google. Als je sociale media gebruikt wordt dat goed gewaardeerd door Google. Heb je regelmatig terugkomende bezoekers (hoge user engagement) dan krijg je een hogere waardering van Google. Is je website gebruiksvriendelijk en goed te gebruiken op een smartphone? Dan wordt dat beloont met een hogere ranking in Google.

Er zijn veel verschillende elementen die ervoor zorgen dat je goed online vindbaar bent. Het is geen trucje. Hoe kun jij de vindbaarheid in Google verbeteren?

Kom naar onze workshop en we gaan samen werken aan jouw online vindbaarheid. Voorafgaand maken wij een analyse van je website.

Tijdens de workshop:

  • krijg je alleen de kennis die jij nodig hebt om jouw vindbaarheid te verbeteren.
  • gaan we samen verbeteringen doorvoeren nav de website analyse.
  • krijg je advies op maat over het verbeteren van de kwaliteit van je content.

Neem je webdeveloper of content coordinator mee.
Werk je niet alleen aan je website? Naar deze training kun je je webdeveloper meenemen. Je koopt per website een ticket.

Een week na de workshop krijg je nog een telefonisch consult waarmee we je helpen met het implementeren van de uitkomsten van de workshop. Hiermee willen we garanderen dat je echt stappen kunt zetten in het verbeteren van je online vindbaarheid.


Deze workshop wordt gegeven door:

Zahra Al Musawi
Zahra (links op de foto) is een Wordpress expert en een packaging designer. Ze werkt graag aan uitdagende en interessante projecten met allerlei bedrijven. Ze werkt altijd vanuit de klantbehoefte. Zahra zorgt voor een analyse van je website op zowel content als technisch gebied. Tijdens de workshop helpt ze je met het direct doorvoeren van verbeteringen. Jouw website hoog laten scoren in Google is het gezamelijke doel. Lees meer over Zahra.

Anke van der Sluis
Anke is communicatie consultant en eigenaar van Social Abonnement en helpt grote en kleine organisaties met het (door) ontwikkelen van hun online communicatie. Het uitgangspunt hierbij is dat de communicatie menselijk is en interactie oproept. Anke helpt je met deze workshop imet het creëren van kwalitatief goede content die zowel in vorm als inhoud aansluit bij de behoeften van je (potentiële) klanten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

#workmode

Boomgaardsstraat 32

3012 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen