€ 8,96

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Muziekpodium Azotod

Meerndijk 126

3454 HV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Between The Jars, dat is waar deze band zijn muziek schrijft. Met een unieke stem, psychedelische toetsen en stevige riffs, stapt Between The Jars af van het vergrijsde imago van classic rock. Hun eigenzinnige geluid, o.a. gebaseerd op de sound van de jaren '70, maakt deze band absoluut geen eenheidsworst, maar zelfs een verademing.

Benefiet voor India Tour en nieuwe EP
Wat ontstond op de zolder van een Utrechtste drankengroothandel, groeide al snel uit tot een volwaardige podiumact. Na het winnen van verschillende bandcompetities en een kwalificatie voor de Utrechtse Popprijs bracht Between The Jars in 2018 twee nieuwe singles uit. Een tour door Frankrijk volgde en nu is India aan de beurt! Eind december vertrekken de bandleden voor een tour langs diverse poppodia aldaar met als hoogtepunt een optreden op het Mood Indigo Festival in Mumbai. Wereldwijd bekende bands als Epica en Porcupine Tree gingen hen voor, dus wie weet wat het ze brengt. Na terugkomst duiken de mannen van Between The Jars direct de studio in om hun tweede EP af te ronden. Aan beide avonturen kleven natuurlijk een hoop kosten. Om de tickets en visa naar India en hun nieuwe EP te bekostigen, organiseert de band op 30 november een benefiet in Azotod.

Programma
20.00 uur Deur open
20.30 uur Support act
21.30 uur Between The Jars

Between The Jars timmert flink aan de weg en een internationale carrière ligt in het verschiet. Draag je steentje bij en kom kijken op 30 november. Je krijgt er een fantastische avond voor terug en je kunt over een aantal jaar zeggen “Hé maar daar was ik mooi bij...”

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Muziekpodium Azotod

Meerndijk 126

3454 HV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen