€ 296,45

Bevlogen leiderschap: De sleutel tot duurzaam presteren!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS Da Vinci Theater

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De ambitie: 'In 2025 is 80% van werkend Nederland bevlogen en trots!'Stel je eens voor wat dat zou betekenen voor BV Nederland, jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw klanten! Vanuit deze ambitie is de Week van de Bevlogenheid ontstaan. Vijf dagen in het jaar extra aandacht voor het vergroten van bevlogenheid, betrokkenheid en trots in het Nederlands bedrijfsleven.

Ben je als ondernemende leidinggevende met je team(s) op zoek naar inspirerende voorbeelden en praktijkgerichte tips? Kom dan op 19 juni naar het ‘Week van de Bevlogenheid’-event in het AFAS Da Vinci Theater te Leusden!

Het thema is 'Bevlogen leiderschap: Dé sleutel tot duurzaam presteren!' Met de volgende sprekers:

Prof. Dr. Bas Kodden, is directeur Executive MBA Nyenrode Business Universiteit. Als leiderschapscoach helpt hij topmensen uit het zakenleven beter te presteren. Olympisch- en wereldkampioenen, topondernemers en CEO’s wisten zijn visie op leiderschap reeds te waarderen. Een visie, die is gebaseerd op 15 jaar ondernemerservaring en 15 jaar wetenschappelijk onderzoek. Zijn bekendste boek ‘Word een HELD; meer bevlogenheid voor jezelf en je organisatie’ veroverde in 2016 de #1-positie en bleef ruim 500 dagen in de Bestseller Top100. Sindsdien wordt hij door veel bedrijven gevraagd een bijdrage te leveren aan bevlogenheid binnen teams. Zijn meest recente boek ‘De kunst van duurzaam presteren’ is wederom een bestseller.

Esther Vergeer, is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Ze is zevenvoudig Paralympisch kampioen rolstoeltennis en o.a. chef de mission van de Paralympiërs. Esther vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als topsportster met een handicap. Haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Motivatie, openhartigheid en enthousiasme zijn hierbij de sleutelwoorden. Esther vertelt een persoonlijk verhaal over haar carrière op de tennisbaan en haar carrière nadat ze in 2013 een punt achter haar tennisloopbaan zette. Wat is het verhaal achter haar succes en wat kunnen leiders van morgen hiervan leren?

Fleur Dujardin, is CEO van InShared ('we all benefit'). De online schadeverzekeraar die alles net even anders doet dan anderen. Zij geeft op een bevlogen wijze leiding aan een team van challengers in de financiële wereld. Haar verhaal gaat over de aanzuigende werking van een gezamenlijk en inspirerend hoger doel. Hoe mooi maar ook hoe lastig het is de balans te bewaken tussen de verschillende belangen van alle stakeholders. Fleur vertelt een persoonlijk verhaal over haar ervaringen als directeur van een bedrijf dat is gegroeid van een start up naar een scale up. Wanneer laat je los en wanneer grijp je in? Hoe houd je de club in beweging? Deze onderwerpen en meer komen aan bod in haar presentatie over Bevlogen Leiderschap in de praktijk.

Dagvoorzitter: Paul van Heeringen, bevlogen ondernemer bij IMPACT on the Job en tevens mede-initiatiefnemer en drijvende kracht achter de Week van de Bevlogenheid. Paul zorgt voor energie, scherpe vragen, interactie en samenvatting van de beste inzichten waarmee ondernemers en leidinggevenden in hun eigen organisatie zelf direct aan de slag kunnen.

Tijdens de afsluitende borrel is er gelegenheid om inzichten en ervaringen uit te wisselen met de andere bezoekers.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AFAS Da Vinci Theater

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen