Gratis

Bevrijdingsdienst 13 februari

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bevrijdingsdienst 13 februari 2022

Over dit evenement

Op zondag 13 februari zal Tom de Wal van Frontrunners Ministries een bevrijdingsdienst houden op de Bolstrastraat 8 te Werkendam. Tijdens deze middag zullen we bidden voor bevrijding voor iedereen die dit nodig heeft. We geloven en verwachten dat mensen vrijgezet gaan worden.

Belangrijke informatie & voorwaarden - verplicht te lezen voor kaarten te reserveren.

• Wij kunnen maar een beperkt aantal mensen kwijt in onze zaal. Om deze reden zijn er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar en is er alleen toegang mogelijk met ticket.

• Vanwege het beperkte aantal plekken is deze avond alleen bedoeld voor mensen die weten of vermoeden dat ze bevrijding nodig hebben, niet voor toeschouwers.

• Deze bevrijdingsdienst is NIET bedoeld voor mensen die afgelopen bevrijdingsdiensten al geweest zijn en ook niet voor mensen die al twee/drie of meer bevrijdingsdiensten/conferenties bezocht hebben maar daar niet vrijgekomen zijn. Onze ervaring is dat deze mensen een persoonlijker traject nodig hebben wat wij niet op deze avond kunnen bieden.

• We verwachten dat mensen bereid zijn om een aantal video's van het bevrijdingsonderwijs op het YouTube kanaal van Frontrunners te luisteren voor de bevrijdingsavond en om in de voorbereiding naar de dienst toe te vasten (geldt niet voor mensen met een eetstoornis. (voor het onderwijs kan je terecht op onze YouTube pagina onder het kopje "Playlist" - "Demonie en bevrijdingscursus".)

• In en rondom de samenkomsten dienen de bezoekers ten alle tijden te luisteren naar de instructies van de medewerkers van Frontrunners. Indien bezoekers de samenkomst verstoren is het team van Frontrunners bevoegd mensen mee te nemen naar een andere ruimte of zelfs te verwijderen uit het gebouw.

• De bezoeker kan Frontrunners op geen enkele manier aansprakelijk stellen voor het resultaat van de bevrijdingsdienst.

• Iedere bezoeker committeert zich om de gehele dienst bij te wonen. Het is niet wenselijk dat mensen vroegtijdig de avond verlaten, tenzij er sprake is van een noodgeval of instructie van een van de medewerkers. Gemiddeld duren de diensten 3 tot 3,5 uur. Omdat aan het einde van de dienst nog instructies worden meegegeven of soms vragen beantwoord worden, is het niet wenselijk dat bezoekers de dienst eerder verlaten.

Voor meer informatie, kijk op onze website www.frontrunnersministries.nl of mail even naar info@frontrunnersministries.nl.

Datum en tijd

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Frontrunners Ministries

Organisator van Bevrijdingsdienst 13 februari

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen