Bevrijdingstraining voor mentoren en team

Bevrijdingstraining voor mentoren en team

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Dominion Centre

Ellermanstraat 30

1114 AK Amsterdam-Duivendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Bevrijdingstraining voor mentoren en team

Over dit evenement

Deze training is voor mensen die willen leren om anderen te helpen op hun weg naar vrijheid aan de hand van het boek ‘Vrijspraak – Bidden voor je bevrijding in de hemelse rechtbank’. Je leert om mensen één op één te begeleiden, maar ook hoe je kunt bidden in een bevrijdingssessie.

Praktische informatie:

Voorwaarden:

1. Als je mensen naar de vrijheid wil leiden, is het vanzelfsprekend dat je zo’n bevrijdingstraject of -proces ook zelf hebt doorgemaakt.

2. Wij raden je heel sterk aan om te kijken of je tijdens de training een confident kunt begeleiden op weg naar vrijheid. Kijk dus of er iemand in je omgeving is die bevrijding wil ontvangen en het OK vindt om dit proces door jou te laten begeleiden.

Lesinhoud:

Dag 1:

Inleiding demonie, algemene tips bij de begeleiding, gespreksvaardigheden, symptomen van gebondenheid, persoonlijke geschiedenis van de confident, disfunctionele gezinnen, occultisme, Vrijmetselarij en Winti.

Dag 2:

Afwijzing, angst en boosheid, zielsdelen en DIS, zielsdelen uit gevangenschap, vergeving en aanstoot, zondige houdingen en gedrag, religie, watergeesten.

Dag 3:

Seksuele zonden, ongoddelijke banden (o.a. manipulatie) en identiteit, leugens en innerlijke eden, uitleg bevrijdingsprocedure, huisreiniging, nazorg en roepingtest.

Bij de 7 gebieden van bevrijding die in het boek Vrijspraak aan de orde komen, zullen we voornamelijk focussen op de begeleiding, op tips en op praktijkoefeningen.

Datums, tijden, plaats en kosten:

Zaterdag 28 mei, 18 juni en 2 juli 2022

Tijd: 10.00 uur tot 16.45 uur

Plaats: Dominion Centre, Amsterdam-Duivendrecht

Kosten: 70 euro

Docenten:

Hoofddocenten zijn Yvonne Reerds en Marie-Thérèse Van, aangevuld met andere docenten.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen