€ 0 – € 10

Beweeg mee! Oftewel: beweeg jij ook mee met verandering?

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

De Schakel Nijkerk

10 Oranjelaan

3862 Nijkerk

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beweeg mee!

Oftewel: beweeg jij ook mee met verandering?

Op 4 november vindt in de middag (13.30-15.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur) de themamiddag plaats: Meebewegen met verandering: Hoe houd jij dit vol?

De Sectorgroep Beroepsinhoud Zorg organiseert een Lagerhuisdebat waarbij de deelnemers met elkaar in gesprek gaan over de consequenties van alle veranderingen in de zorg. Anneke de Jong houdt over dit onderwerp een inleiding.

Leden en niet-leden zijn welkom op deze themamiddag. Voor niet-leden kost de middag € 10, voor leden draagt CNV Zorg en Welzijn de kosten.

In de ochtend is de algemene ledenvergadering 10.15-12.15 uur, inloop vanaf 09.30 uur). Hier blikken we terug en kijken vooruit (beleidsplan 2017-2019). Tevens vinden de bestuurswisselingen plaats.

Verpleegkundigen, Verzorgenden, Helpenden, Activiteitenbegeleiders en Groepsbegeleiders gehandicaptenzorg van CNV Zorg en Welzijn zijn welkom op de vergadering!

In het aanmeldformulier kan je aangeven of je naar de themadmiddag, de ALV of naar beiden gaat.

We stemmen de catering af op het aantal aanmeldingen. Als je verhinderd bent: graag 48 uur van te voren afmelden! Wie zich als deelnemer heeft opgegeven, maar zonder afmelding (bij bijeenkomsten@cnv.nl) niet komt, ontvangt een rekening van € 10,- voor de gemaakte kosten.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

De Schakel Nijkerk

10 Oranjelaan

3862 Nijkerk

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen