Gratis

Bezoek aan Bronkhorst High-Tech 20 juni 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bronkhorst High-Tech B.V.

Nijverheidsstraat 1A

7261 AK Ruurlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Programma :

19.00-19.30 Ontvangst door Wilma Elbertsen (regiomanager VNO-NCW Achterhoek) en Monic Rootinck (gastvrouw Rootinck hospitality concepten)

19.30-20.00 Opening door Koen Knufing, voorzitter VNO-NCW Achterhoek

20.00-21.15 Presentatie door Henk Tappel, directeur Bronkhorst High-Tech

20.15-21.15 Rondleiding

21.15-22.00 Netwerkborrel en hapje


Henk Tappel, algemeen directeur Bronkhorst High-Tech, is tijdens de vorige bijeenkomst benoemd tot bestuurslid. Een bezoek aan zijn bedrijf is de uitgelezen mogelijkheid om nader kennis te maken met hem.

Henk is jarenlang actief geweest in de Brainport Regio en woont en werkt nu in de Achterhoek. Zijn jarenlang ervaring en kennis brengt hij graag in om bij te dragen aan de economische ontwikkeling en profilering van de Achterhoek.

Zijn bedrijf, Bronkhorst High-Tech, maakt meet- en regelinstrumenten voor gas- en vloeistofdoorstroming. De producten vinden hun afzet over de hele wereld en worden voor zeer uiteenlopende toepassingen ingezet, van fundamenteel onderzoek, product- en proces ontwikkeling, maar ook bij de fabricage van bijvoorbeeld voedingsmiddelen, medicijnen, gecoat glas, isolatiemateriaal, zonnecellen, LED-verlichting en zeep.

Bronkhorst heeft als grondbeginsel een regionale betekenis te willen hebben, en koopt veel uitgangsmateriaal en componenten lokaal in. De sterke groei van het bedrijf brengt de nodige opschalingsproblemen met zich mee: Hoe vinden we de toekomstige medewerkers, waar moeten die dan wonen, hoe groeien de leveranciers mee, hoe profileren we ons op internationale schaal, op welke thema’s richten we onze innovatie? Henk neemt u graag mee op deze zoektocht.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bronkhorst High-Tech B.V.

Nijverheidsstraat 1A

7261 AK Ruurlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen