Uitverkocht

Bibliotheekcollege: Gezichten van Aruba (Marco Borsato & Raymond Rutting)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het eerste Bibliotheekcollege van 2018 staat in het teken van de exclusieve opening van de fototentoonstelling van Raymond Rutting & Marco Borsato.

In het najaar van 2016 nam Marco Borsato deel aan het RTL-4 programma Het Perfecte Plaatje. Hierin kon de zanger zijn liefde voor fotografie aan het grote publiek laten zien.

Topfotograaf Raymond Rutting (de Volkskrant, National Geographic Traveler) leerde Marco echter al ruim voor dit programma kennen en hielp de zanger zijn liefde voor fotografie vorm te geven.

Op initiatief van de Aruba Tourism Authority (ATA) reisde het duo afgelopen februari naar Aruba waar Marco aan een heuse fotografiemasterclass van Zilveren Camera-winnaar Rutting is onderworpen. Van uitbundige carnavalsoptochten tot modefotografie, van natuur tot wildlife en van historische Arubaanse monumenten, diverse fotodisciplines kwamen tijdens zijn reis aan bod.

Bij deze speciale editie van het Bibliotheekcollege worden Marco en Raymond geïnterviewd over hun reis, hun liefde voor fotografie en voor Aruba. Na afloop van dit interview in het theater wordt in de hal de tentoonstelling feestelijk geopend. Hierbij wordt het bijbehorende duo-fotoboek ARUBA (Fontaine Uitgevers i.s.m. National Geographic) verkocht. Marco en Raymond signeren graag een exemplaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen