€ 25 – € 48,99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grandcafé-restaurant 't Smelnehus

14 Moleneind Noordzijde

9203 ZP Drachten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bieren proeven en raden, 80 bierproevers bij elkaar, masterclass door Arvid Bergström, winnen van mooie prijzen en lekkere hapjes. Dat is Biertest Drachten! Het is een evenement onder leiding van internationaal biersommelier Arvid Bergström waarbij je moet raden welk bier je geproefd hebt. In totaal worden 8 bieren geschonken verdeeld in twee rondes. In ronde 1 de Pilseners. Herken jij Heineken? In ronde 2 de beste Friese speciaalbieren. Proef jij het beste welke bieren het zijn? Dan win jij de gouden bierpoef!! Of één van de andere prijzen. Na de proeverij heb je toegang tot de grote afterparty met muziek en heel veel speciaalbier!

Hierbij de lijst met bieren waaruit je de selectie van bieren kunt verwachten.

Totale Lijst Pils
1. Kornuit
2. Kordaat
3. Heineken
4. Warsteiner
5. Swinckels
6. Veltins
7. Us Heit
8. Grolsch

Totale Lijst Fries bier
Deze lijst wordt binnenkort bekend gemaakt via facebook.

Jij denkt dat je je favoriete pils er wel tussen uit pikt? Om daar zeker van te zijn kun je thuis oefenen. We maken voor beide rondes van te voren een lijstje met bieren bekend die genomineerd zijn voor de Biertest.

De bieren worden geschonken in blanco proefglazen. Je vult je voorspelling in op een speciale placemat. Na elke ronde lever je deze placemat in bij de wedstrijdtafel. Er worden statistieken op de beamer getoond. Hoe goed proef jij bier ten opzichte van 80 andere proevers?

Arvid Bergström is bekend van Bierista TV en heeft o.a. Bier en Oliebollen uitgebracht. Naast biersommelier is hij ook kok. Hij zal een aantal bierhapjes introduceren met een bijpassend bier.

De Biertest schenkt een deel van de opbrengst aan de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag (https://www.kinderfonds.nl/hoeve/)


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grandcafé-restaurant 't Smelnehus

14 Moleneind Noordzijde

9203 ZP Drachten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen