€ 0 – € 315,72

Big Data Community: Aan de slag met je Big Data Strategie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam Science Tower

16 Marconistraat

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Een Big Data-strategie definieert een uitgebreide visie voor de hele organisatie en legt de basis voor de organisatie om datagerelateerde resources in te zetten. Een goed gedefinieerde en uitgebreide Big Data-strategie maakt de voordelen van Big Data actiegericht voor de organisatie. Het beschrijft de stappen die een organisatie moet uitvoeren om een ​​"Data Driven Enterprise" te worden. De Big Data-strategie bevat enkele leidende principes om de datagedreven visie te realiseren, stuurt de organisatie naar specifieke bedrijfsdoelen en is het startpunt voor datagedreven planning in de hele onderneming.


Naast de voordelen van het realiseren van een concurrentievoordeel, hebben ondernemingen een Big Data-strategie nodig omdat deze de organisatiegrenzen overstijgt. Zonder een Big Data-strategie zullen verschillende afdelingen waarschijnlijk starten met hun eigen analytics-, Business Intelligence- of datamanagementprogramma's zonder rekening te houden met de algemene strategische langetermijndoelstellingen.


Voorlopige Agenda:

  • Bepalen van doelstelling

  • In kaart brengen van de huidige situatie

  • Identificeren en priotiseren van use cases

  • Het formuleren van een Big Data Roadmap

  • Het maken van business cases


Over de sprekers:

Gerard van der Hoeven is een ondernemer, visionair en senior executive met 20 jaar ondernemerservaring in de Tech-industrie. Hij heeft toonaangevende digitale transformaties in de software-, telecom-, nuts-, elektronica- en betalingssector geleidt.

Gerard is bekwaam in strategie, leiderschap, business development, executive management en finance.

Gerard is een regelmatige spreker, de afgelopen jaren sprak hij in San Francisco, Berlijn, Londen, Athene, Barcelona en Dublin op een variatie van conferenties over digitale transformatie. Daarnaast begeleidt hij veel incompany sessie.

Atos Consulting (spreker nader bekend) helpt klanten bij het leveren van innovatie aan hun klanten en verbetert de kosten en effectiviteit door gebruik te maken van informatietechnologieën. Met meer dan 1.500 experts biedt Atos adviesdiensten en expertise, zodat klanten de controle houden over hun processen en projecten.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam Science Tower

16 Marconistraat

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen