€ 2,50 – € 60

Big Green Egg's Flavour Fair 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Kasteel Keukenhof

Keukenhof 1

2161AN Lisse

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Nog even en dan zijn de tuinen van Kasteel Keukenhof in Lisse weer prachtig groen. Met zo'n 180 Big Green Egg's, toonaagevende topchefs, de laatste foodtrends en kooktechnieken wordt dit weer een culinaire Evergreen met een iets andere opzet. Laat je inspireren door de vele chefs en spijker je kennis bij tijdens de verschillende workshops.


Een ticket kost € 60 en is inclusief bubbels met een oester, 6 muntjes voor 6 signature dishes, vrije toegang tot de demo areas, gratis parkeren en natuurlijk het nieuwste Big Green Egg receptenboek. Oh, en voor de échte grote eters zijn er nog vier plekken op het terrein waar iedereen zonder munten kan smullen bij deelnemers van het eerste uur.

Een kindertickets voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kost € 7,50 en is inclusief 4 muntjes.


Voor het volgen van een workshop en/of experience vragen we je om je vooraf in te schrijven. De kosten bedragen € 2,50 per workshop/experience per persoon. De opbrengst hiervan schenken we aan het jaarlijkse Daklozendiner. Dit mooie initiatief wordt door concertpianiste Iris Hond op kerstavond georganiseerd voor de daklozen in Den Haag. Big Green Egg ondersteunt dit mooie initiatief en verzorgt hier een fantastisch diner. Dus alvast bedankt voor je bijdrage hieraan.

Tickets van de experiences & workshops zijn geen toegangstickets voor Big Green Egg's Flavour Fair. Het toegangsticket voor de Flavour Fair moet los gekocht worden. Zonder toegangsticket van de Flavour Fair is het niet mogelijk de masterclass / workshop te volgen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Kasteel Keukenhof

Keukenhof 1

2161AN Lisse

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen