Bij Wijze van Spreken #9

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Galerie Café Leidse Lente

Haagweg 4

2311 AA Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Alweer de 9e editie van Bij Wijze van Spreken!

Over dit evenement

Een microbioloog, een schrijver, een poëet, een goochelaar, een moeder van een vierkoppige vijfling, een harpist, een ballerina, een meerkoetexpert en/of een grappenmaker. Tijdens een avond van Bij Wijze van Spreken zou je dit zomaar op je bord kunnen krijgen. Elke editie van dit spektakel hebben wij vier à vijf sprekers/artiesten te gast die inspireren, doceren of amuseren.

De avond wordt gepresenteerd en door René Oskam. De sprekers worden binnenkort aan u voorgesteld, houd hiervoor het Facebookevenement in de gaten. We kunnen wel alvast zeggen dat ze goed, interessant, innemend, wonderbaarlijk, indrukwekkend en natuurlijk zeer welbespraakt zijn.

Om geneloze uitbuiting van uitstekende artiesten en/of sprekers actief tegen te gaan vragen wij een vergoeding van € 9,50 per ticket.Koop hier jouw entreebewijs: https://bijwijzevanspreken9.eventbrite.nl

Wil jij voor de Bij Wijze van Spreken totaal beleving gaan en voor de avond begint eten bij de Leidse Lente, reserveer dan via: info@galeriecafeleidselente.nl of 071-7370473. (Beperkt aantal plekken, reserveren verplicht. Te vermelden bij reservering: naam. aantal personen, tijdstip en vlees/vegetarisch)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Galerie Café Leidse Lente

Haagweg 4

2311 AA Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen