Gratis

Bijeenkomst Aalsmeer in zicht | Aalsmeer en de metropool

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dorpshuis

Kudelstaartseweg 239

Kudelstaart

Netherlands

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aalsmeer en de Metropool

Hoe verandert de wereld Aalsmeer? Aalsmeer is door de bloemenhandel en haar gunstige ligging vlakbij Amsterdam en Schiphol een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Door de toenemende digitalisering en verbeterde infrastructuur wordt de onderlinge verbondenheid regionaal en wereldwijd versterkt. Amsterdam en omliggende gemeenten groeien steeds meer naar elkaar toe en vormen tezamen een dynamische metropoolregio. Een metropoolregio die concurreert met Rotterdam en Den Haag maar ook met Londen, Parijs en Dubai. Een metropoolregio die niet alleen economisch zindert maar naar verwachting nog wel even doorgroeit, omdat mensen er graag werken, wonen, leven en recreëren. Hoe ziet die metropoolregio er dan uit? Welke kansen en uitdagingen liggen er in Aalsmeer, als dorp en als onderdeel van de metropoolregio? Daar gaat de derde bijeenkomst van Aalsmeer in zicht over. Praat mee en meld je nu aan voor de bijeenkomst op 30 oktober!


Waar gaat Aalsmeer in zicht over?

Onze wereld verandert razendsnel. Hoe zie jij de toekomst? Hoe ziet jouw leven er over 20 jaar uit? Wat betekenen wereldwijde veranderingen voor de inwoners van Aalsmeer, voor jouw bedrijf of organisatie en voor ons als gemeente? Wat vinden we belangrijk met elkaar in Aalsmeer? De toekomst is niet te voorspellen, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden door een beeld van tends en ontwikkelingen te krijgen. Doe mee. Praat mee. Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op. Samen schetsen we de toekomst van ons mooie Aalsmeer.


Wat gaan we doen?

We organiseren dit jaar vier bijeenkomsten waarin we samen de toekomst verkennen. De derde bijeenkomst op 30 oktober gaat over het thema 'dorp en metropool'. Het belooft een interessante avond te worden! We laten ons inspireren door spreker Prof. dr. Henri de Groot en door diverse verhalen van Aalsmeerse ondernemers, denken samen met elkaar na en wisselen ideeën uit over de toekomst van Aalsmeer. We sluiten de avond af met een drankje.


De toekomst van Aalsmeer gaat over ons allemaal. Daarom is het zo belangrijk dat ook JIJ meedenkt. Schrijf je nu in en doe mee op 30 oktober! Neem gerust een vriend, vriendin, collega of buurman mee.

Meer informatie over locatie en sprekers volgt te zijner tijd hier, op de website en op facebook (www.facebook.com/aalsmeerinzicht).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dorpshuis

Kudelstaartseweg 239

Kudelstaart

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen