Bijeenkomst Aduarderkring 21 november 2016

Venster Acties

Bijeenkomst Aduarderkring 21 november 2016

Door Ubbo Emmius Fonds - Rijksuniversiteit Groningen

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 21 nov. 2016 18:00 - 21:30 CET

Locatie

Van Swinderen Huys Oude Boteringestraat 19 9712 GC Groningen Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving

Met plezier nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van de Aduarderkring op 21 november 2016 in het Van Swinderen Huys in Groningen.

U kunt zich registreren via de groene tickets-knop. Kosten voor niet-leden van de alumnikring bedragen 17,50 euro. Leden van de alumnikring (zie ledenlijst bij uitnodiging) betalen niet voor de bijeenkomst, maar dienen wel een gratis ticket te verkrijgen om zich aan te melden.

Programma

18.00 Inloop


18.30 Welkom
Door Gerbrand Visser, directeur Ubbo Emmius Fonds RUG

18.45 Voorstelrondje

19.00 Evaluatie Obama's presidentschap
Door Doeko Bosscher, emeritus hoogleraar eigentijdse geschiedenis aan de RUG

19.30 Diner

20.15 Update onderzoek rond piëzo-elektrisch materiaal
Door Beatriz Noheda, natuurkundige en materiaalwetenschapper verbonden aan het Zernike Institute for Advanced Materials van de RUG

20.30 Afsluiting

Over de organisator

Wie vernieuwende wetenschap wil blijven bedrijven, moet investeren. In gebouwen, laboratoria, apparatuur, maar bovenal in mensen: studenten, docenten en onderzoekers, uit alle delen van de wereld. Gelukkig hebben wij daarbij door de eeuwen heen altijd kunnen rekenen op de steun van alumni en anderen die zich betrokken voelen bij onze universiteit.

Speciaal voor haar fondsenwerving heeft de Rijksuniversiteit Groningen het Ubbo Emmius Fonds (UEF) opgericht, genoemd naar de eerste rector magnificus van onze universiteit. Het UEF is een onafhankelijke stichting met een zelfstandig bestuur onder leiding van Paul Polman. De bestuursleden, allemaal oud-studenten van de universiteit, krijgen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Het UEF is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Dat betekent dat uw gift volledig ten goede komt aan het doel waarvoor u geeft.