Bijeenkomst Alumnikring Kennemerland 29 september 2016

Venster Acties

Bijeenkomst Alumnikring Kennemerland 29 september 2016

Door Ubbo Emmius Fonds - Rijksuniversiteit Groningen

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 29 sep. 2016 18:00 - 21:30 CEST

Locatie

Teylers Museum 16 Spaarne 2011 CH Haarlem Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Beschrijving

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van Alumnikring Kennemerland op 29 september a.s. in het Teylers Museum te Haarlem.

De bijeenkomst start in het museum waar een presentatie wordt gegeven door directrice Marjan Scharloo, gevolgd door een rondleiding. De avond wordt voortgezet bij Pepijn's Kitchen voor het diner. Leden van de STINGS werkgroep zijn aanwezig om een update te geven over het gesteunde project. Hieronder vindt u het volledige programma van de avond.

Zorg ervoor dat u zich registreert via de groene tickets-knop boven aan deze pagina!
Kosten voor niet-leden van de alumnikring bedragen 25 euro. Leden van de alumnikring betalen niet voor de bijeenkomst, maar dienen wel een gratis ticket te verkrijgen om zich aan te melden.


Programma:


18.00 Ontvangst en borrel

18.30 Opening
Door Hans Eenhoorn, voorzitter alumnikring

18.35 Presentatie Teylers Museum
Door Marjan Scharloo, directrice Teylers Museum

19.00 Rondleiding museum


20.00 Diner
Pepijn's Kitchen, Donkere Spaarne 28 zw

21.00 Presentatie werkgroep STINGS
Door prof.dr. Menno Gerkema, Hoogleraar Chronobiologie en Science, Business & Policy

21.20 Afsluiting en nieuws over de RUG
Door Gerbrand Visser, directeur Ubbo Emmius Fonds

Over de organisator

Wie vernieuwende wetenschap wil blijven bedrijven, moet investeren. In gebouwen, laboratoria, apparatuur, maar bovenal in mensen: studenten, docenten en onderzoekers, uit alle delen van de wereld. Gelukkig hebben wij daarbij door de eeuwen heen altijd kunnen rekenen op de steun van alumni en anderen die zich betrokken voelen bij onze universiteit.

Speciaal voor haar fondsenwerving heeft de Rijksuniversiteit Groningen het Ubbo Emmius Fonds (UEF) opgericht, genoemd naar de eerste rector magnificus van onze universiteit. Het UEF is een onafhankelijke stichting met een zelfstandig bestuur onder leiding van Paul Polman. De bestuursleden, allemaal oud-studenten van de universiteit, krijgen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Het UEF is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Dat betekent dat uw gift volledig ten goede komt aan het doel waarvoor u geeft.