Niet beschikbaar

Meerdere data

Bijeenkomst: Geheugenkracht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Let op: meld je tijdig aan door een email te sturen aan geheugenkracht@on.nlMaak je je wel eens zorgen over je geheugen, of dat van een naaste? De Bibliotheek Eindhoven nodigt je uit bij de presentatie en open gesprek over beginnende geheugenproblemen.

Iedereen vergeet wel eens iets. En zoals je wellicht uit eigen ervaring weet kan dit verergeren met het ouder worden. Wanneer is er sprake van normale achteruitgang van het geheugen, passend bij de leeftijd? Wanneer moet je je zorgen maken over geheugenstoornissen of dementie?

Informeren en delen
In deze informatieve presentatie wordt ingegaan op de mogelijke oorzaken van geheugenproblemen. Ook de specifieke problematiek rondom dementie komt aan de orde. Vrijwilligers van GeheugenKracht verzorgen de presentatie. GeheugenKracht is een onderdeel van Alzheimer Zuidoost-Brabant, dat als doel heeft om mensen met geheugenproblemen te informeren en te ondersteunen.

Naast het informeren is er tijdens de bijeenkomst ook gelegenheid om in een rondetafelgesprek ervaringen te delen en vragen te stellen.

Let op: meld je tijdig aan door een email te sturen aan geheugenkracht@on.nl

Delen met vrienden

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen