Bijeenkomst Jong Management en VNO-NCW Midden: jong geleerd = oud gedaan

Venster Acties

Bijeenkomst Jong Management en VNO-NCW Midden: jong geleerd = oud gedaan

Om de zogenaamde generatiekloof te slechten zoeken VNO-NCW Midden en Jong Management elkaar steeds meer op, ook tijdens deze bijeenkomst

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Movexx International B.V. 17-19 Generatorstraat 3903 LH Veenendaal Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Programma dinsdag 29 oktober 2019

Movexx

Generatorstraat 17-19

3903 LH Veenendaal

16.30 – 17.00 uur: Inloop met een hapje en drankje

17.00 – 18.00 uur: Gesprek tussen Neil van Es en Martin Ruiter onder leiding van Marieke op de Weegh (Innovatiemakelaar, RCT Gelderland)

18.00 – 18.30 uur: Napraten

18.30 uur: Einde en richting restaurant voor diner bij De Koning van Denemarken in Rhenen (facultatief onderdeel en op eigen kosten)

Jong geleerd = Oud gedaan

Zijn de klassieke vooroordelen tussen generaties nog springlevend onder ondernemers? Uit onderzoek blijkt dat jongeren de ouderen conservatief vinden, ouderen noemen de jongeren graag onverantwoordelijk en egoïstisch. Om deze zogenaamde generatiekloof te slechten zoeken VNO-NCW Midden en Jong Management elkaar steeds meer op.

Inspiratie en verbinding

Dit keer zetten wij twee ondernemers bij elkaar aan tafel. De jonge ondernemer en naar eigen zeggen ‘Geek-in Chief’ Neil van Es gaat in gesprek met ervaren ondernemer Martin Ruiter. Een inspirerend gesprek tussen twee generaties. Welke keuzes waren goed, wat had je anders gedaan en welke keuzes durven jonge ondernemers te maken in tegenstelling tot de ‘oude garde’? Tijdens deze groeibijeenkomst op 29 oktober in Veenendaal draait het om inspiratie en verbinding. In een kleine setting gaan we onder leiding van innovatiemakelaar Marieke op de Weegh openhartig met elkaar in gesprek.

Neil van Es: met zijn gulle lach geeft Neil leiding aan Parts on Demand. Is met zijn bedrijf kortgeleden van Tiel verhuisd naar de oude werkspoorfabriek in Utrecht.

Parts on Demand is één van Europa’s pioniers op het gebied van seriematig produceren door middel van 3D-printen. Met de roots in pr-poductontwikkeling, productie en uitvinden staan ze dagelijks aan het front van technologische ontwikkelingen. Kortom slimmeriken met verstand van 3D.

Martin Ruiter: door zelf te handelen en niet aan de zijlijn te staan heeft Martin een brede ervaring als lokaal, regionaal en internationaal ondernemer.

Na ervaring met zijn eigen Heerenstraat Bioscoop/Theater startte hij het eigenzinnige ingenieursbureau QING. Een duurzaam en innovatief bedrijf met een passie voor techniek. Daarnaast zet hij zich in voor de belangen van ondernemers als voorzitter VNO-NCW VeluweVallei en provincie Gelderland.

Deze groeibijeenkomst brengt generaties bij elkaar. Alle reden om erbij te willen zijn.

Meld je aan!

Maximum aantal deelnemers: Aan deze bijeenkomst kunnen maximaal 30 personen deelnemen. Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. Meld je dus snel aan!

Kosten: Aan deelname van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Het diner is op eigen kosten.

Afbeelding van evenement
Afbeelding van evenement