Bijeenkomst NRK 3D-printing

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

P3D

Laan van Ypenburg 108

2497 GC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vanaf 10 mei is het niet meer mogelijk om u aan te melden via de knop op deze pagina. Wilt u op het laatste moment toch nog aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Dat kan, maar neem dan contact op met Gabriëlle Wempe, gabrielle@sterktekstwerk.nl of via (0183) 760521.

3D-printen is de fase van experimentele nieuwe techniek voorbij. Steeds meer bedrijven in de rubber- en kunststofindustrie kiezen voor deze industriële productietechniek om snel en nauwkeurig complexe objecten te maken. Het gebruik van kunststof 3D-printers neemt daarom een grote vlucht. Is er behoefte bij dit jonge marktsegment om de krachten te bundelen in een belangengroep?

Dat wil de NRK onderzoeken tijdens de bijeenkomst NRK 3D-printing op woensdag 15 mei bij P3D in Den Haag. Op het programma staan interessante presentaties van Onno Ponfoort (Berenschot), Geert Heideman (Windesheim), Mireille Kinket (PSP) en Jeroen Gross (P3D). Om de wensen van bedrijven te inventariseren en de interesse te peilen voor een nieuw op te richten belangengroep, staat het tweede deel van het programma in het teken van een workshop. Aanwezigen gaan aan de slag om op basis van stellingen hun wensen met betrekking tot NRK 3D-printing te formuleren.

Alle bedrijven die actief zijn op het gebied van kunststof 3D-printen zijn van harte uitgenodigd.

Het programma start om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een warme maaltijd, zodat u voldaan en wel na de spits naar huis kunt rijden.

Download het volledige programma.

Kosten en voorwaarden:
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 50 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot vrijdag 10 mei. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie over dit initiatief.

Datum en tijd

Locatie

P3D

Laan van Ypenburg 108

2497 GC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen