Bijeenkomst See you @ Apeldoorn| 20 februari 2020 | 19:00 uur | @Rembrandt

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Marktstraat 3

3 Marktstraat

7311 LH Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De see you at Apeldoorn - app is er op gericht om mensen te ontmoeten, zakelijk te verbinden en om te netwerken met elkaar.

Over dit evenement

Meld je aan voor dit event via cuatapeldoorn@gmail.com

Sinds 2018 is de groepsapp met een aantal ondernemers in Apeldoorn gestart met het voornaamste doel: het verbinden van ondernemers met en voor elkaar. De groepsapp verbindt mensen met elkaar, ondernemers leren elkaar kennen en initiëren zakelijke activiteiten met elkaar. 

Veel ondernemers willen wel graag netwerken, andere ondernemers ontmoeten en uiteindelijk zaken doen, alleen kan het zo zin dat er drempelverhogende argumenten ervoor zorgen dat men niet gaat. In de groepsapp zijn ongeveer veel ondernemers aangesloten die lid zijn van netwerkclubs in de regio, de bijeenkomsten worden in de groepsapp gedeeld. Frequent komen de leden bij elkaar (om de twee maanden) om elkaar te persoonlijk te leren kennen. De drempelverhogende argumenten zullen verdwijnen en je zult actief nieuwe ondernemers leren kennen, jouw netwerk uitbreiden en uiteindelijk de zaken doen die je wil gaan doen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Marktstraat 3

3 Marktstraat

7311 LH Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen