Gratis

Bijeenkomst: Slimme Stedelijke mix / Fellenoord

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Natlab

500 Kastanjelaan

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op maandag 14 maart ontvangen we Frank Werner (KCAP) en Marco Broekman en/of Floris van der Zee (BURA) in de serie Slimme Stedelijke mix.

Over dit evenement

Op maandag 14 maart ontvangen we Frank Werner (KCAP) en Marco Broekman en/of Floris van der Zee (BURA) in de serie Slimme Stedelijke mix. Ook te gast is Ronald Rijnen (gemeente Eindhoven). Eric Frijters gaat met ze in gesprek over het combineren van wonen, werken en produceren bij binnenstedelijke verdichtingsopgaven. Beeld: verdichting Fellenoord / gemeente Eindhoven / KCAP

Frank Werner is sinds 1996 werkzaam bij KCAP als architect/director. Hij heeft ruime ervaring in het ontwerpen en organiseren van stedenbouwkundige plannen op diverse schaalniveaus. Een van zijn focusgebieden zijn stedenbouwkundige herstructureringsplannen waarin naast wonen ook sport-, vrijetijd- en winkelvoorzieningen worden gecombineerd.

Marco Broekman en/of Floris van der Zee zijn beiden partners van BURA  Urbanism. BURA heeft als missie het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor stedelijke vraagstukken. Het bureau wil veerkrachtige omgevingen ontwerpen waar mensen gezond en duurzaam kunnen werken én leven.

Ronald Rijnen is programmamanager Brainport City van de gemeente Eindhoven.

Eric Frijters is architect en onderzoeker. Hij is samen met Olv Klijn oprichter van het in Amsterdam gevestigde ontwerp- en onderzoeksbureau FABRICations. Hij is daarnaast lector Future Urban Regions (FUR) aan de Nederlandse Academies van Bouwkunst. Het lectoraat onderzoekt stedelijke (eco)systemen en vernieuwende ontwerpmiddelen voor de bestaande stad.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Natlab

500 Kastanjelaan

5616 LZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Architectuurcentrum Eindhoven

Organisator van Bijeenkomst: Slimme Stedelijke mix / Fellenoord

Architectuurcentrum Eindhoven: prikkelt het het debat over de stad, de architectuur en de toekomst daarvan.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen