Gratis

Bijeenkomst ZEP030 september 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fort Voordorp

Voordorpsedijk 28b

3737 BK Groenekan

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Graag nodig ik je uit voor de volgende bijeenkomst van ZEP030. Deze keer zijn we te gast bij Fort Voordorp in Groenekan.

Programma:

09:30 uur Ontvangst met koffie en thee
10:00 uur Jump Movement - Maroni Konings
10:30 uur Workshop: hoe de mensen om je heen jouw succes bepalen - Bas van Pelt
11:15 uur Rondleiding Fort Voordorp
11:30 uur Vrij netwerken
12:00 uur Lunchen (voor eigen rekening)

If we all jump, we will move the world - Maroni Konings
Jump Movement is een eenvoudige manier om in gesprek te komen met anderen en je in beweging te brengen in de richting van een doel of ambitie. Je kunt denken aan een doel in je persoonlijke leven, van organisaties of van maatschappelijke trajecten. Jump Movement is verrassend leuk en eenvoudig.

Hoe de mensen om je heen jouw succes bepalen - Bas van Pelt
"Je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je de meeste tijd mee doorbrengt." - Jim Rohn. Ons beeld van de wereld wordt gevormd niet alleen door onze eigen ervaring, maar ook door wat we horen en door de voorbeelden die we zien. Het zijn de mensen om ons heen die ons zo continu voeden met hun denkbeelden over hoe de wereld in elkaar zit. Over wat mogelijk is in de wereld en wat er mogelijk is voor ons.

Met de verkeerde mensen om je heen pas je je continu aan aan hun kleine geloof. Je zult dan nooit jouw doelen bereiken. Bouw je een netwerk om je heen van mensen die je inspireren, die wél geloven dat het mogelijk is, zullen ze je versterken.
Met de juiste mensen om je heen bereik je niet alleen je ondernemersdoelen, je bereikt je ondernemersdromen.


ZEP030 IS EEN ZAKELIJKE COMMUNITY VOOR ZELFSTANDIGE EVENTPROFESSIONALS IN DE REGIO UTRECHT, DIE KENNIS WILLEN DELEN, WILLEN SAMENWERKEN EN SYNERGIE WILLEN CREËREN. De community is in januari 2015 opgericht door Natasja Torqué, zelfstandig eventmanager bij On Top Events Haar doel was en is nog steeds: samen met andere zelfstandige eventprofessionals verbindingen leggen, kennis delen en samenwerkingsverbanden aangaan. “Samen bereiken we meer en je hoeft niet iedere keer zelf het wiel opnieuw uit te vinden”. ZEP030 is bedoeld voor: eventplanners, eventmanagers, weddingplanners, fotografen, stylistes, entertainers, filmmakers, cateraars en iedereen die zichzelf aangesproken voelt binnen de evenementenbranche in de regio Utrecht. Check www.zep030.nl voor meer informatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fort Voordorp

Voordorpsedijk 28b

3737 BK Groenekan

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen