Gratis

Bijeenkomsten Nederlands Register Bouwkundig Inspecteurs (NRBI)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1

8041 BA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij hart voor je vak? Wordt dan Register bouwkundig inspecteur!

Duidelijkheid en draagvlak, voor goede inspecties en goede bouwkundig inspecteurs; dat is de boodschap van Stichting NRBI. Die boodschap is warm ontvangen. Aanbieders en afnemers van keuringen erkennen het belang. Er gebeurt veel: per 1 februari jl. is de bouwkundige keuring zelfs vast onderdeel van de koopovereenkomst. Goede ontwikkelingen voor wie zich onderscheidt!

De aandacht voor inspecties maakt de roep om goede afspraken luider. Het is noodzakelijk dat goede inspecteurs herkenbaar zijn. Het belang van het onafhankelijke NRBI register neemt daarmee snel toe. Ondernemers sluiten zich aan. Dat is goed nieuws voor deze ondernemers en hun klanten!

De toegenomen aandacht voor het NRBI heeft vragen losgemaakt. Wat is juist nu het belang van een onafhankelijk register? Wat betekent Rbi-certificering voor u? Wat zijn de toelatingscriteria? Is er verschil voor grotere of kleine zelfstandig ondernemers. Hoe zit het met verplichtingen, kosten en andere praktische zaken.

De telefoon bij het NRBI heeft de afgelopen maanden roodgloeiend gestaan. Veel inspecteurs hebben gevraagd om een nieuwe informatiebijeenkomst. Om aan die vraag te voldoen, hebben we een nieuwe bijeenkomst georganiseerd:

1. Zwolle 28 maart 19.30-21.30 Meldt u gratis aan.Klik hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bijeenkomst-nederlands-register-bouwkundig-inspecteurs-nrbi-43740338530

Heeft u zich recent de vraag gesteld of u zich zou moeten aansluiten? Dan nodig ik u van harte uit kennis te maken. Want een sterk NRBI is in het belang van iedereen!

Wij zien uit naar uw komst! Met vriendelijke groet,

Erik Nieuwenburg Bestuursvoorzitter Nederlands Register bouwkundig Inspecteurs (NRBI).


Delen op LinkedIn, Facebook en Twitter wordt gewaardeerd! Bekijk ook het filmpje op televisie en klik op de link https://www.youtube.com/watch?v=VeRs63uJR1U

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1

8041 BA Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen