Bijenkorfspel: 'Netwerken in een snelkookpan...'
€ 31,13
Bijenkorfspel: 'Netwerken in een snelkookpan...'

Bijenkorfspel: 'Netwerken in een snelkookpan...'

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Rabobank Groene Hart Noord

Flemingweg 8

2408 AV Alphen aan den Rijn

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens de Internationale Vrouwendag op 8 maart is Adrie den Hertog verkozen tot netwerkster van het jaar 2016 van Vrouwen Netwerk Rijnstreek. Als netwerkster van het jaar heeft zij nu de eer om haar eigen netwerkavond te organiseren. Deze netwerkavond zal plaatsvinden op 16 november bij Rabobank Groene Hart Noord, locatie Flemingweg 8, 2408 AV Alphen aan den Rijn.

Haar verkiezing komt voort uit haar werkzaamheden met Zin In Ondernemen waarin zij ondernemers en zelfstandigen op allerlei manieren met elkaar in verbinding bracht. Logischerwijs zal haar avond dan ook een netwerkspektakel worden voor alle ‘ondernemende’ vrouwen uit haar netwerk(en) waarmee ook jij jouw netwerk kunt laten groeien.

Speel het Bijenkorfnetwerkspel en vergroot je netwerk

Wil jij in één avond in contact komen met het netwerk van je medenetwerkers? Ben jij op zoek naar klanten voor specifieke producten en diensten? Wil je tips of oplossingen vinden voor vragen waar je mee zit of problemen waar je zelf niet uit komt? Dat kan tijdens het Bijenkorfspel op woensdag 16 november. Gegarandeerd ga je met een stapel kaartjes naar huis met tips en leads waar je mee verder kunt. Het mooie is dat je op deze manier met andere vrouwen aan de slag gaat die je nog niet kende, maar na deze avond ook aan je netwerk toe kunt voegen. Netwerken in een snelkookpan dus… succes gegarandeerd.

Netwerkster van het jaar 2016

“Adrie den Hertog was al eerder Netwerkster van het Jaar (2006) en je bent dus een echte netwerkster als je wederom genomineerd wordt. Adrie is al jaren eigenaar van Zin in Webdesign. In deze onderneming benut ze haar creativiteit door websites te maken en te onderhouden. Zij doet dit door het volledig uit handen te nemen en de website kant en klaar aan te leveren óf de ondernemer dit te leren waardoor hij/zij het altijd zelf in handen heeft. Een aantal jaren geleden was zij de oprichtster en drijvende kracht achter Zin in Ondernemen. Zij had ook het lef hiermee weer te stoppen. Daarnaast is zij één van de initiatiefnemers van ZZP Alphen, een netwerk voor zzp’ers. Adrie weet haar ondernemingen en initiatieven goed in de publiciteit te brengen. Is actief op social media. Zij is voor velen een inspiratie.”

Marokkaans Tajine Buffet

Marrakesh@Home zal deze avond een buffet voor ons bereiden met diverse gerechten uit de Marokkaanse keuken.

Het programma:

18.00 uur ontvangst met drankje
19:00 uur aanvang diner
20:00 uur aanvang Bijenkorfnetwerkspel
22:00 uur einde

Kosten en aanmelden

Kosten voor deze avond 31,13 euro inclusief welkomstdrankje, uitgebreid buffet, koffie en thee en drankjes tijdens het netwerkspel.

Aanmelden en betalen via Eventbrite (link/button) uiterlijk 12 november.

Hoe werkt het Bijenkorfspel?

De aanwezigen vormen groepjes. Elke groep vormt een bijenkorf, met een koningin en haar werkbijen. Per ronde legt een koningin haar vraag of probleem kort uit aan de werkbijen en vertelt waar ze naar op zoek is. Daarna gaat een van de werkbijen met deze vraag bij alle andere bijenkorven langs en verzamelt zoveel mogelijk oplossingen. Iedere ronde kent een nieuwe koningin, dus alle groepsleden komen aan de beurt om koningin te zijn. Bijen werken bedrijvig en snel. Per ronde is er maar enkele minuten tijd voor de werkbijen om naar oplossingen te zoeken. Het tempo is dan ook hoog!

Tip 1:

Bedenk van tevoren met welke vragen jij als koningin een werkbij op pad wilt sturen. Waar heb je behoefte aan om je bedrijf te laten groeien? Wat zoek je al heel lang? Een paar voorbeelden zijn: “Ik zoek een goede webdesigner”, of: “Ik zoek een goede tekstschrijver” of: “Ik zoek een computertechneut”. Het kan ook iets persoonlijks zijn: “Ik zoek een tuinman”, of: “Ik zoek een oppas voor mijn dochter”. Formuleer je vraag zo concreet mogelijk. Hoe duidelijker je vraag, hoe groter de kans op antwoorden waar je iets aan hebt.

Tip 2:

Neem een flinke stapel (>25) visitekaartjes van jezelf mee. Je geeft namelijk jouw visitekaartje aan een werkbij wanneer die een vraag van zijn koningin heeft waarin jij iets kunt betekenen, óf waarvoor je iemand kent die iets kan betekenen.

Graag tot 16 november,
Adrie den Hertog

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Rabobank Groene Hart Noord

Flemingweg 8

2408 AV Alphen aan den Rijn

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen