Gratis

Bijspijkerontbijt ARCHEAS®

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zalmhuis, Restaurant & Zalen, - Rotterdam

Schaardijk 396

3064 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe kom je erachter dat je de juiste kandidaat tegenover je hebt? Hoe weet je of je huidige medewerker klaar is voor promotie? Is de informatie die je tijdens een gesprek ontvangt wel betrouwbaar en volledig? Met ARCHEAS® (spreek je uit als arkeys) kom je erachter wat het gedrag van de kandidaat of medewerker tijdens het gesprek zegt over zijn of haar toekomstige gedrag, gerelateerd aan de 7 belangrijkste eigenschappen waaraan iedere kandidaat moet voldoen. Dit is voor zowel iedere HR professional als iedere manager of directeur een must.

Bij Jelle® delen wij graag kennis met ons netwerk. Om deze reden willen wij u graag uitnodigen voor een exclusieve bijeenkomst over ARCHEAS®.


ARCHEAS®
ARCHEAS® is een gesprekstechniek die je kan toepassen tijdens een sollicitatie- of functioneringsgesprek. Met ARCHEAS® ga je terug naar de basis van het gesprek waarin de vaststelling van persoonlijkheid en intrinsieke motivatoren worden vastgesteld. Hiermee bespaar je veel tijd en het gebruik van dure assessments.

In een drie uur durende course maakt u kennis met ARCHEAS® en leert u de basis van het systeem. Het programma is interactief waarin Gert Jan Schenau MBA, eigenaar van IC}U en ontwikkelaar van Human Profiling® en ARCHEAS®, u meeneemt in de meest efficiënte manier van vaststelling van persoonlijkheid en motivatie van mensen.Praktische informatie
Datum: donderdag 14 juni
Aanvang: 08:00 uur
Locatie: Zalmhuis
Kosten: gratis voor genodigden van Jelle®

Programma
08:00 uur ontvangst
08:30 uur ontbijt en cursus
11:30 uur afsluiting

Onze tip: het bijspijkerontbijt van Jelle® is exclusief en per sessie zijn er slechts 30 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij. Tot ziens!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zalmhuis, Restaurant & Zalen, - Rotterdam

Schaardijk 396

3064 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen