Gratis

Bijspijkerontbijt Human Profiling 16 mei 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zalmhuis, Brasserie & Zalen

434 Schaardijk

3064 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bij Jelle® geloven wij dat het delen van kennis een van de belangrijkste voorwaarden voor succes is. Graag delen wij kennis met u over Human Profiling®. Dit is voor ieder beroep waar je met mensen te maken hebt een must.

Wat zegt lichaamstaal nou eigenlijk over een persoon. Kun je echt zien of iemand liegt? Wat kun je aflezen uit de lichaamstaal van grote leiders en uit de non-verbale communicatie van uw medewerkers of collega’s? Maar nog een stap verder, zijn de intenties van anderen te meten en hoe stellen we integriteit vast? Allemaal vragen waar u tijdens deze course antwoord op krijgt.

Human Profiling®
In samenwerking met het Institute for Human Profiling heeft Jelle® een uniek programma ontwikkeld, gebaseerd op de huidige wetenschap die helpt bij het beter begrijpen van mensen. Door op een zeer effectieve en efficiënte wijze inzicht te krijgen in hoe mensen hun keuzes maken, welk gedrag zij daarbij vertonen en hoe u dit kunt omzetten in directe informatie, bent u in staat minimaal 65% meer informatie te genereren uit uw gesprek, in een veel korter tijdsbestek.

Leer vast te stellen of informatie aan de twee belangrijkste criteria voldoet: ‘betrouwbaar’ en ‘volledig’.

In een drie uur durende course leert u van Gert Jan Schenau, oprichter van bovengenoemd instituut, de grondbeginselen van Human Profiling dat onder andere bestaat uit:

1. Inquiry; hoe stel ik de juiste vraag op het juiste moment?
2. Interpreteren van Micro expressies; ‘lichaamstaal’ als belangrijkste menselijke informatiebron doorgronden en waarde geven.
3. Waarnemen van inconsistenties in woord en gedrag; weten wanneer u misleidt en voorgelogen wordt.
4. Luisteren; kunnen zien of het lichaam de eigen woorden gelooft.
5. Concluderen; werkelijke intenties van de ander achterhalen als basis voor succesvolle besluiten, gefundeerde keuzes en betere adviezen.

Onze eerste tip: wees er snel bij, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tot ziens!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zalmhuis, Brasserie & Zalen

434 Schaardijk

3064 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen