Gratis

Bijspijkerontbijt Miriam Notten

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zalmhuis, Brasserie & Zalen

434 Schaardijk

3064 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bij Jelle® geloven wij dat het delen van kennis een van de belangrijkste voorwaarden voor succes is. Graag delen wij kennis met u over De 9 voordelen van de goed verbonden medewerker. Dit is voor ieder organisatie waar je met een team werkt een must.

Jouw medewerkers hebben relaties binnen en buiten de organisatie. Hoe zij verbonden zijn met anderen heeft invloed op hun persoonlijke en zakelijke successen. Maar ook interne en externe arbeidsmobiliteit zijn afhankelijk van de netwerken van jouw medewerkers.

Elke organisatie kan een netwerkorrganisatie worden. Het is een manier van werken die invloed heeft op verschillende onderdelen van de organisatie. Denk aan inrichting van gebouwen, de cultuur en mores binnen een organisatie, maar ook aan ICT en andere middelen. Met een netwerkbril naar jouw organisatie kijken heeft impact op de HR-cyclus. Relaties zijn namelijk bij uitstek 'eigendom' van de mensen die de relatie maken.

Spreker
Uw spreker tijdens deze sessie is Miriam Notten. Miriam haar passie en interesse voor netwerken leidden tot het oprichten van La Red - adviesbureau voor netwerkend werken en sociaal kapitaal. Ze is een veel gevraagd spreker over sociaal kapitaal en komt ook voor de klas goed tot haar recht.


Praktische informatie
Datum: donderdag 21 september
Aanvang: 08:00 uur
Locatie: Zalmhuis
Kosten: gratis voor genodigden van Jelle®

Programma
08:00 uur ontvangst
08.30 uur ontbijt en cursus
10:00 uur afsluiting

Onze tip: de bijspijkerontbijten van Jelle® zijn exclusief en per sessie zijn er slechts 30 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij. Tot ziens!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zalmhuis, Brasserie & Zalen

434 Schaardijk

3064 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen