€ 95,13

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NBC Congrescentrum

1 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

BIM basis ILS

Dit evenement staat in het teken van de BIM basis ILS, dé informatieleveringsspecificatie die ervoor zorgt dat u modeldata ontvangt op een uniforme en gestructureerde wijze.


In samenwerking met enkele kartrekkers van dit initiatief en het BIM Loket, organiseert buildingSMART Benelux dit evenement. Geen workshop zoals vorig jaar, maar een grote bijeenkomst zodat zoveel mogelijk belanghebbenden kunnen participeren. Ditmaal staan namelijk niet alleen de huidige afspraken centraal, maar ook toekomstige afspraken! Neem deel aan de ontwikkeling van de BIM basis ILS op maandag 27 november in Nieuwegein.

Tijdens het evenement zal op een interactieve manier naar uw mening en ideeën worden gevraagd. Daarnaast worden deelnemers tijdens een subsessie onderverdeeld in groepen belanghebbenden, zodat u met uw vakgenoten kunt praten over de BIM basis ILS. De uitkomsten van de subsessie worden plenair behandeld, waarna afgesloten zal worden met een discussie.


Inloop vanaf acht uur in de ochtend. Wij starten om half negen, dus kom op tijd! Het evenement eindigt met een lunch.


Dit evenement wordt georganiseerd door buildingSMART Benelux, in samenwerking met enkele kartrekkers van de BIM basis ILS en BIM Loket. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd om dit evenement te bekostigen voor wat betreft locatie en versnaperingen. De organisatie van dit evenement draait op in-kind bijdragen en volledig non-for-profit.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NBC Congrescentrum

1 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen