Gratis

BinnenUIT Festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

kerkgebouw de Toevlucht

Laan van Hoornwijck 140

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kick-off van het nieuwe culturele seizoen met optredens van lokale talenten en bekende (Haagse) artiesten.

Over dit evenement

In het weekend van 4, 5 en 6 september vindt het UIT Festival plaats. Een festival op een bomvol Voorhout zit er dit jaar niet in en daarom komen we met een hele bijzondere editie: het BinnenUIT Festival. Geniet in een intieme setting van de mooiste previews van dans, theater, beeldende kunst, muziek en meer. Cultuuranker Leidschenveen/Ypenburg nodigt u op een bijzondere locatie UIT voor een bruisende, culturele avond met optredens van Gumbo & The Monk, Niek Takens en MishMash. U bent van harte welkom in kerkgebouw De Toevlucht!

Gumbo & The Monk

Gumbo & The Monk brengen de rauwe sound van de Mississippi Delta Blues en vertellen over de geschiedenis ervan. Ze spelen op gitaren gebouwd van sigarenkistjes en Amerikaanse nummerplaten. Het duo vertolkt nummers van o.a. Robert Johnson, Son House, Mississippi John Hurt en vroege nummers van Muddy Waters, Howlin’ Wolf en John Lee Hooker. Slepend en swingend.

Niek Takens

Niek is een meester in het creëren van illusies en het manipuleren van gedachten. Hij is meervoudig Nederlands kampioen en vice-kampioen van Europa. Niek werkte met de 'Ashton Brothers' in de show Welcome to the Ashton Brothers en ook was hij te zien in ASHTONIA. 'Niek is de toekomst', aldus Hans Klok. Laat u verrassen door één van Nederlands meest getalenteerde en gemotiveerde magiërs!

Mishmash

Mishmash is een funky band met roots in Rotterdam, Den Haag (Ypenburg) en omgeving Utrecht. Zij spelen nummers van o.a. Bruno Mars, Waylon, Amy Winehouse en Di-rect, aangevuld met enkele eigen nummers. Een spetterende afsluiting van deze culturele avond!

LET OP: Deze avond vindt plaats in kerkgebouw De Toevlucht, Laan van Hoornwijck 140 in Ypenburg.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

kerkgebouw de Toevlucht

Laan van Hoornwijck 140

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen