€ 33,09 – € 104,90

Bizzey | What Would Jesus Do?

Evenementdetails

Artiesten
Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS Live

590 ArenA Boulevard

1101 DS Amsterdam Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bizzey geeft op 16 februari 2019 zijn allereerste live concert in AFAS LIVE, Amsterdam. Onder de titel “What Would Jesus Do?” geeft hij zijn grootste show tot nu toe van zijn jonge solocarrière.

Het afgelopen jaar was van Bizzey. Na jarenlang succesvol mc te zijn geweest voor artiesten als Hardwell en Afrojack tourde hij als lid van Yellow Claw de wereld rond. In de zomer van 2016 verbaast hij vriend en vijand door te stoppen met Yellow Claw en zijn solocarrière te lanceren. Met succes. In hoog tempo brengt hij via zijn label Noah's Ark singles uit die clubs domineren en op Spotify en Youtube gouden en platina-statussen behalen. Tot nu toe werkte hij daarop samen met artiesten als Boef, Lil Kleine, Hardwell, Kraantje Pappie en Frenna.

Met zijn nummer-1 hit met ‘JA!’ (feat. Kraantje Pappie, Chivv en Yung Felix) en zijn nummer-1 album ‘November’ trapte de Amersfoorter 2018 goed af . Zijn hit ‘Traag’ (feat. Kraantje Pappie en Jozo) is met momenteel 70 miljoen views de meest succesvolle Nederlandstalige videoclip aller tijden. Dit jaar trekt Bizzey met een mix van Baile Funk, Dancehall, R&B en Dembow door Nederland. Met meer dan 300 boekingen in het vooruitzicht is hij een van de meest geboekte artiest van 2018.

Zijn show op 16 februari wordt zijn eerste avondvullende live show; een hoogwaardig live spektakel met gastartiesten, Bizzey style.

“Nederland, zijn jullie er klaar voor? Dit wordt de meest epic live show die een rapper in Nederland ooit gedaan heeft. Expect the unexpected. Bigger, better, stronger. Dit wordt een crazy feest met al mijn fans die ik de laatste jaren heb opgebouwd in heel het land.”, aldus Bizzey.

Dit concert is voor alle leeftijden. We adviseren fans onder de 16 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders/verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar dit concert willen laten gaan.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

AFAS Live

590 ArenA Boulevard

1101 DS Amsterdam Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen