Uitverkocht

Black Gospel Night - 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint-Janskerk Gouda

Achter de Kerk 16

2801 JX Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VIER EEN WAANZINNIG KERSTFEEST IN DE MOOISTE GOTISCHE KERK VAN NEDERLAND!TICKET (na 1-10-2018):
€29,50
excl. reserveringskosten
Beide soorten tickets inclusief koffie, thee of warme chocolademelk

De Black Gospel Night is inmiddels uitgegroeid tot een Icoon in Gouda. Wij maken ons op voor inmiddels een vijfde editie in de unieke ambiance van de monumentale St. Jan. Liefhebbers vanuit het hele land komen deze avond graag naar Gouda voor een uniek muzikale belevenis in een historische ambiance. Op woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 december is de St Jan in Gouda voor het vijfde jaar achtereen de sfeervolle locatie van deze gedenkwaardige “Kerst”avond.

Het haardvuur knispert, de glühwein dampt en het kaarslicht flikkert langs de gebrandschilderde ramen. Proost samen met uw familie, collega’s, vrienden of relaties op het afgelopen jaar. Geniet van de live muziek, heerlijke kazen en prachtige wijnen. U bent er toch ook bij?

www.blackgospelnight.nl

Om uw avond nog completer te maken attenderen wij u op de mogelijkheid om voorafgaande gezellig te dineren met relaties of personeel. Onze partner hierin is Bar Brasserie De Zalm in Gouda. U ontvangt 15% korting als u vermeldt dat u onze gast bent tijdens Black Gospel Night. Ook kunt u reserveren voor het Gospel Night Menu, bestaande uit twee- of drie-gangen. Meer informatie: www.dezalm.com. Wij reserveren graag voor u!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint-Janskerk Gouda

Achter de Kerk 16

2801 JX Gouda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen