€ 29,63

Black Gospel Night Laren - Voorjaarseditie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint Jansbasiliek

31 Brink

1251 KT Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

2 editie Black Gospel Sint-Jansbasiliek in Laren belooft een wervelende avond

Black Gospel Paasconcert in de Sint Jan

Laren (Noord Holland) heeft een nieuwe traditie in de dagen voor Pasen.

In een voorjaars setting organiseert eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen een swingend Black Gospel Concert in de prachtige entourage van de Sint-Jansbasiliek te Laren. Na een eerste editie in Laren afgelopen jaar brengen wij dit muzikaal entertainment voor een tweede jaar naar ’t Gooi met een andere invulling. Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en vreugde samenkomen.

Op vrijdag 29 maart 2018 krijgt de St. Jansbasiliek in Laren een unieke setting. De Sint. Jan wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere sfeer locatie aan de Brink, met veel kaarslicht, buiten plaatsen wij enkele kramen voor een gezellig samenkomen. Genieten met elkaar voorafgaande met een kop koffie / thee en een glas wijn voorafgaande, in de pauze en na afloop.

Trots zijn Hans Peter van den Bosch en Miranda Kruithof van Eigenwijze Evenementen met het entertainment, van het meest wervelende Black Gospel koor van Nederland. G-roots is een authentiek en een tomeloos swingend koor, welke wordt begeleid door live-muzikanten. Dit energieke koor brengt op onderscheidende wijze Black Gospelmuziek, met uitstapjes naar andere muziekstromingen. Het repertoire is opgebouwd uit energieke nummers welke worden afgewisseld met prachtige ballads.

Daarnaast de aanwezigheid van niemand minder dan Joy Wielkens & trompettist Michael Varekamp in Laren. Joy Wielkens geniet bekendheid als zangeres en actrice. Haar optreden voor het Koninklijk Huis tijdens Bevrijdingsfestival 2017 zorgde voor een onvergetelijk podium. Michael Varekamp is zonder twijfel de beste trompettist van Nederland en geniet bekendheid als de “Miles Davis / Dizzy Gillespie” van de lage landen.. Deze beide artiesten versterkt door de akoestiek van de indrukwekkende Sint Jan, belooft een bijzondere voorjaarsavond.

Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid voor een unieke opmaat naar Pasen. Meer dan het bezoeken waard met vrienden, familie maar ook met personeel of relaties. Hiervoor bieden wij interessante zakelijke arrangementen. Onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij niemand stil kan blijven zitten!

Voor alle informatie over Black Gospel Night in 2019. kijk op onze website; www.blackgospelnight.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint Jansbasiliek

31 Brink

1251 KT Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen