"Bladeren borduren'' een RITUEEL voor de NATUUR

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

"Bladeren borduren'' een RITUEEL voor de NATUUR

De lente begint en ik verwelkom dit seizoen met het borduren van nieuwe bladeren. Kom je borduren met vrienden of familie?

Door Paola Varela M.

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 26 mrt. 2023 13:30 - 16:30 CEST

Locatie

Werkruimte Paola Celebesstraat 51 2585TE Den Haag Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Geïnspireerd door het project ‘Honderdduizendbomen en een bos van draad’ van Sara Vrugt ga ik je begeleiden bij het borduren van jou eigen blaadjes.

Handleiding met instructies en patronen, stof, materiaal en gereedschap liggen klaar. Je kan natuurlijk ook je eigen materiaal en/of gereedschap meenemen.

Ik kan je leren: De stof spannen in een borduurring, aan- en afhechten en vier verschillende basissteken. Deze steken kan je daarna goed herkennen in het geborduurde bos dat nu in het STADSMUSEUM VEENENDAAL is tentoongesteld.

Jouw geborduurde blaadje en de handleiding kan je natuurlijk meenemen naar huis. Gereedschap en materiaal is om ter plekke te gebruiken.

Heb je vragen over het maakproces van het geborduurde bos van Sara? Dan kan je me alles vragen. IK was borduurbegeleider bij het project en ik vertel je het graag!

Deelnemers: Kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Taal: Nederlands, Spaans

Restitutiebeleid: Ik doe niet aan restitutie, tenzij de workshop wordt afgelast omdat niet het minimale aantal deelnemers is bereikt.

Je ticket kan je wel aan iemand doorgeven.

Bijzonderheden: Houd er rekening mee dat er een wc beschikbaar is BUITEN de locatie en dat je een trap moet nemen tot de tweede verdieping.

Voor verdere vragen kunt u mailen naar paolavarelamarnich@hotmail.com

Over de organisator

Georganiseerd door
Paola Varela M.

De verkoop sluit binnenkort